![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#241 |
|
Yönetici
|
Üyeliğinizde herhangi bir sorun görünmüyor.
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Arkitera Üyesi
|
kayıt oldum ancak hala siteye üyelik girişi yaptığım halde projelre bakarken sizin uyarınız geliyor.neden olduğunu anlayamıyorum
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
|
bi foto açmak için yarım saatimi harcadınız allah da sizi harcasın
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Forum Üyesi
|
Neden tc kimlik numaramı istiyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Forum Üyesi
|
pardon ama tc kimlik numaramı ne yapacaksınız?
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yahu sayın admin burası altı üstü bir paylaşım ortamı.neden soyumuzu-sopumuzu girmek zorundayız.Yeni üyeye bu nasıl tavır.Bence hiç de kamçılayıcı değil.Kusura bakmayın.
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
|
Görseller
Mimar,mühendis vs değilim.Sitenizdeki projelere amatör bir merak ile bakıyor,hoşuma gidenlerin sağını solunu kendime göre eğip büküyordum.Böylece günün stresini kendimce atıyordum.
Artık görsellere giremiyorum.Keşke olmuyor deyip vazgeçseydim.Niye olmuyor diye merak edince Ömer Yılmaz beyin mesajları ile karşılaştım.Demek ki 2008 yılında ülkemde ruh sağlığı bozulmamış kimse kalmamış.Beyefendi bu ne esip gürleme öyle,bu ne kasıntılık? Küçücük çocukların sitelerindeki adminler bile çok hazımlı ve anlayışlı kalıyorlar yanınızda... Ben şimdi yazıp ayrılma özgürlüğüne sahibim,yanınızda bulunmak zorunda kalanlara sabır diliyorum. |
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Forum Üyesi
|
Anlamıyorum
Alıntı:
Bahsettigim şey sadece üyelikten ayrılma konusunda sitenin eksiği olduğuna dair bir uyarıydı. Site lisanslı vbulletin programini kullanıyor ve bu programla bahsi geçen konuyu yapmak çok kolay. Ve site de birkaç hesap açılarak sitenin kullanıcı sayısının şişmesini de onleyeceği kesin. Siteden ayrılmak istememin paylaşmayı bilmedigimle, paylaşmak istemediğle alakasının oldugunu nereden biliyor sunuz ki? freemust - freemust's Home Page adresini inceleyiniz lütfen. Bunun en dogal hakkımın oldugunu düşünüyorum. İşin kötüsü de, -herhangi bir şekilde küfürlü mesaj- yazmakta başka siteden ayrılmanın bir yolunu bulamamış olmam. Nasıl oluyor da; site yöneticileri istediginde bir arkitera üyesini atıyor ama bir arkitera üyesi bunu istediginde, bu kişiye yukarıda yazan sozler soylenebiliyor anlamıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
|
bu ahiret kurallarının anlamını kavramak zor. aşırı kuralcı bir yapınız mı var ki, sadece bir göz atmak isteyenlerin bile sırat köprüsünden geçmeleri gerekiyor. umarım mail bombardımanına uğramam.
saygılarımla |
|
|
|
|
|
#250 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu uygulama biraz gereksiz olmuş... saygılar
|
|
|
#251 |
|
|
en azından tc kimlik numarasını istemeseydiniz bari internet ortamında güvenilir mi özel bilgileri dağıtmak sizden ricam en azından onu kaldırın ki içimiz rahat bir şekilde üye olabilelim.....saygılar
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
|
Arkitera nasıl bir kurum ki TC kimlik numaramızı isteme hakkını kendinde buluyor. Sonucta devletin bana verdiği bana özel kimlik numaram neden sizi ilgilendirsin.
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konu dışı
Hiç üşenmedim 17 sayfayı okudum ve buradaki yönetimde ki insanlara acıdım. Neden derseniz aynı şeyleri defalarca tekrarlamak zorunda kaldıkları için. Sadece bir önce ki sayflar mesaj yazılmadan okunmuş olsa bile yeterli bilgi alınıp mesajlar bana göre yazılmazdı. Toplum olarak okumaktan bu kadar mı uzak kaldık diye içimden geçmiyor değil. Sırf bu yzden bu mesajı yazma isteği doğdu yönetimden bu yüzden özür dielrim gereksiz bir yazı için.
Lütfen biraz okuyun 17 sayfa bir konu uzamışsa emin olun sorunuzun cevabı illaki yazılmıştır. |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Arkitera Üyesi
|
proje incelemek ve bişeyler öğrenmek için herkesin belli kriterlere mi sahip olması gerekir? üye olunmadan da birşeyler öğrenilebilmeli. ben burada tc kimlik nosunun neden istendiğini ise hiç anlayabilmiş değilim. sitenin olanaklarına erişebilmek istiyorum; ancak sitenin benim hakkımda bu kadar fazla şey bilmesinden rahatsızım. güvenli olduğu belirtilmiş olsa da kötüye kullanılmayacağından emin olamıyorum . ayrıca kötü kullanılma olsılığı dışında neye kullanılabileceğini de anlatırsanız sevinirim.ya da bilen birileri varsa söyleyebilir mi bana acaba??
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Yönetici
|
Son 11 mesajı yeni onayladım. Allah'ın da bizim harcamasını isteyen 243 numaralı mesajdan bu mesaja kadar olanlarını yani.
İnanın ne yazacağımı şaşırıyorum. Her defasında tek diyebildiğim Arkiv'in Türkiye ortamının yukarıdaki şahsiyetlerinin pek çoğu için üç numara büyük olduğu. Açıkçası bu mesajlarla karşılaştığım, bu düzeysiz kullanıcılara Arkiv'i yarım da olsa açtığımız için Arkiv'i kirlenmiş hissediyorum. T.C. Kimlik Numarası'nı neden istediğimizi biraz daha düzeyli ve en azından sadece bu konuyu okumamış olmalarından dolayı bilmeyerek soran kullanıcılara konu içinde verilen cevapları okumalarını öneririm. Arkitera'nın "kim" olup da T.C. Kimlik Numarası'nı isteyenlere, bunun için "kimse" olmaya gerek olunmadığını, ayrıntılar için konuyu okumalarını ve burada kirlilik yaratana kadar T.C. Kimlik Numaraları'nı bize vermemelerini, kimsenin onları zorlamadığını, Arkiv'in onlarca alternatifi olduğunu, o alternatiflerin hiç bir şey istemeden bu GB'larca büyüklüğündeki bilgi bankasındaki bilgileri sizlere sunduğunu, oralarda aradıklarına daha kolay ulaşabileceklerini söylemek isterim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|