![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#211 |
|
Arkitera Üyesi
|
devlet dairesini geçti arkitera artık
40 prosedürü tamamlamak gerekiyor,varlık amacını anlayamıyorum artık üye olduğum halde giriş problemini aşamadım sayın yetki(li) |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Arkitera Üyesi
|
proje resimlerine bakamıyorum????
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
|
arkitera nokta kom a girip insanlarin sayfaniza tik sayisi vermesi, arastirmalarinda sizlerden edindikleri bilgileri referans gostermesi, boyle bir hizmeti sunan kisilerce yeterli sayilmaliydi sanki di mi yoneticiler, ama madem daha fazla minnet gosterilmesini istiyorsunuz, parali yapin uyeligi, budur yani yukarida ki serzenislerin temeli diye dusunuyorum.
eger yolda gorursem omer beycigimi ve ayasofyami ve hatta digerlerini yanaklarindan opucem, cok da isterim, ama malesef her ne kadar tck nolarinizi bilme firsatim olsa da hala yapamiyorum bunu!? ee ne degisti o zaman? zaten forumlarinizdaki absurd dayatmaci fikirleriniz dolayisiyla -turkcenin ozensiz kullaniminin cezalandirilmasi gibi [ belki ben turk bile degilim yabanci bir ogrenciyim catpat konusuyorum turkceyi?? belki dilbilgisi denen seye inanmiyorum?? ] ve omer yilmazlarin her turlu polemige girme potansiyelinden dolayi arkitera nokta komun sahip oldugunu sandigim ego problemi -evet arkitera nokta komu bir intentional sistem olarak goruyorum- sistikce sisiyor, ondan nefret ediyoruz diye uzuluyor. ama etmiyoruz uzulmeyin ondan. of ya ne duygusalsiniz. manasiz bir duzenleme. itiraf edin hadi parali uyelige gecsek nolur diye dusundunuz kesin bi yerlerde yoksa bu samimiyetimizi denemeler niye, kompleksiniz neden kaynakli?? ama nefret yok!! insan olarak eminim cok iyisinizdir herbiriniz arkiteranin sahipleri? gerci biraz rte yi andiriyor yaklasiminiz begenmiyen gider filan falan ama yine de.. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Yönetici
|
Paralı üyelik muhabbetleri önceden yapıldı. Okumadığınız belli.
Forumun paralı olup olmasını düşünmedik dersem inanmazsınız belli. Bu kadar ön yargılı bu kadar özensizlik dolusunuz belli. Diğer yandan paralı olup olmamasının dışında sizin o "çok bilirim" tavırlı "takmıyorum" temalı mesajınız samimiyetsiz ki yani fena halde takıyorsunuz ki bunları yazmışsınız. Yoksa salt bize yol göstermek doğru yolu işaretlemek ve bizi çok sevdiğinizden mi bu karşılıksız sevgi ve hariçten danışmanlık. Yolda karşılaşırsanız yanaklarımdan öpmeye fırsat bulamazsınız merak etmeyin. Ben öyle hariçten danışmanlık yapıp farz-ı mahal "turk" bile olamayabilen, bir de dilbigisine inanmayan adamın nesine inanayım, kurallara uymak zorunda değilsiniz tabii ayrıca bu foruma uğramama bunları yazıp beynen yorulmama hakkınız da var. Eeeee ne diye mesaj atıyorsunuz o zaman. Son bir veda hutbesi histerisi mi bu? Nedir derdiniz???
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu uygulamanız son derece gereksiz. Sadece projelere bakmak isteyenler için TC kimlik numarasının sorgulanması, internet çağının çok gerisinde bir tavır. Arkitera'ya yakışmayan bu uygulamanın kaldırılması gerekir.
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Arkitera Üyesi
|
neyi eksik giriyorum da hala bu projeleri göremiyorum bilgilendirirmisiniz lütfen
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Forum Üyesi
|
bu yeni yapılan sifreleme duzeninden memnun degilim. eskisi gibi kolayca erisemiyoruz. sitenin daha karmasık hale geldigini dusunuyorum.
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Forum Üyesi
|
neeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Arkitera Üyesi
|
süreyya paşa konser ve opera binası projesine ihtiyacım var ama göremiyorum ilgilenirseniz sevinirim..
bilgilerimi düzenledim... |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Arkitera Üyesi
|
lütfen bilgilerimi düzenledim yardım?
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Arkitera Üyesi
|
süreyya paşa konser ve opera binası projeleri lazım lütfen büyümüyor resimler
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Arkitera Üyesi
|
niye yazdığım mesajlar görünmüyor proje lere ihtiyacım var lütfen
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Arkitera Üyesi
|
forum üyesi olmama rağmen hala projelere bakamıyorum..arkitera üyesi de olamıyorumm..neden??
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Yönetici
|
Bu konunun ilk mesajını okuyunuz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Arkitera Üyelik Sistemi ile ilgili gerekli açıklamaları defalarca yaptık. Lütfen biraz zaman ayırarak bu açıklamaları okuyunuz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|