![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#166 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok zorlaşmış arkiteraya girmek
(( |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya anlamıyorum tam bir acıklama ya da yol gsterilmiyor her seyi denedim olmuyor
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Forum Üyesi
|
admin ben yabanci oldugum icin T.c kimlik yok nasil arkitera uyesi olabilecegim??? plz cevap ...............
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben Arkiv üyesi Olduğum Halde Göremiyorum Proje Resimlerini..ilgilenir Ve Yardimci Olursaniz Sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Arkitera Üyesi
|
sitede sorun varsa uğraşmayalım
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Yönetici
|
Son beş mesajı yazan değerli kullanıcılarımıza bu forumun ilk mesajını okuyup okumadıklarını içtenlikle sormak istiyorum.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu bilgileri forum sayfasının sağ alt köşesinde bulunan "Bize Ulaşın" linkini kullanarak iletirseniz hemen gerekli düzenlemeyi yapabiliriz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Forum Üyesi
|
saçmalık işleyen bir sistemi tıkamaktır....! eğer amacınız bu siteden insanları soğutmaksa başarılı olmuşsunuz... tebrikler...umarım yeterince açıklayıcı olmuştur...!!!
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Forum Üyesi
|
Mimardenize Katiliyorum...
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Forum Üyesi
|
Sanal Ortamda Kimlik Numaralarini Istemek çok Yanliş...
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Arkitera Üyesi
|
kurallar çok katı bence
1 , 2 puan aldımıydın hemen 1 ay ihraç bence çok acımasızca ![]()
|
|
|
#177 |
|
Arkitera Üyesi
|
neden social groups neden sosyal gruplar değil
|
|
|
#178 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence doğru olan yol bu. İstenilen bilgilere ulaşmak için biraz vakit harcamak gerekiyor sanırım. Ancak bu şekilde ciddi oldukarlını ve diğer forum sitelerinden farklı olduklarını gösterebilirlerdi.
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Yönetici
|
Çok basit.
İşleyen sistem dediğinzi şeyde, üye olan icabıdna canı istediğinde foruma hakaretler bırakıp çekip gidiyor gerekirse bir kere daha faklı isimle üye olabiliyordu. Şimdi her takma ismin tek ve gerçek kişiye ait olduğunu sağlayan bir sisteme bu kadar itiraz etmenizin ne gibi tutar yanı var anlayamdık. Bilgiye hizmete bedava ve kısa yoldan ulaşırken iyi bir söz duymaz iken hiç bir zorunluluğu olamdığı halde bu hizmeti devam ettirirken sizden "tekil" olduğunuzu kanıtlamanız istendiğinde çok kızıyorsunuz. Hatta bazıları nefret ediyormuş onu öğrendik. Halal olsun.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#180 | ||
|
Yönetici
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu başlık sadece yeni üyelik sistemi ile ilgili konular içindir.
||
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|