![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#151 |
|
Yönetici
|
Evet bir gariplik varmış ve düzeltildi. Kısaca bu sayfalar 3 dk için önbellekleme yapıyorlarmış. Düzelmiş olması gerekir. Tekrar deneyip sonucu yazabilir misiniz?
|
|
|
#152 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
|
üye olarak girdiğim halde özellikle projelerin fotoğraflarını göremiyorum.devamlı ana sayfaya yönlendiriliyorum
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
|
lütfen birileri acil olarak şu sayfalardaki sorunla ilgili bilgi verebilirmi
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Yönetici
|
Aynı fikride olduğunuz mesaja verdiğim yanıt şöyleydi:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Arkitera Üyesi
|
Maruzat
Sayın yöneticilerim ben de arkitera üyesi olmama rağmen yönlendiriliyorum neden acaba?Bu durumu pek anlamış değilim,üye olduğumdan beri yönlendirliyorum belki düzelir diye foruma sitemimi iletmedim ama görülüyorki hala değişen bir durum olmamış.Sizden bunu en kısa zamanda düzeltmenizi rica ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Arkitera Üyesi
|
architect9, bu sayfaya erişim yetkiniz yok. Bu birkaç nedenden ötürü olabilir:
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Yönetici
|
Bu hatayı aldığınız sayfanın url'sini girer misiniz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Forum Üyesi
|
saçma olmuş....!!!
kusura bakmayın ama yenilik yapıcaz diye saçma sapan bir üyelik sistemi yapmışsınız....
![]() |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben yeni üye oldum ama imaj galerilerine giremiyorum bu sayfaya yönleniyor sorun nasıl giderilir birde imaj galerisi için üyelik istenmiyordu biraz zorlama olmuş galiba teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben imaj galerilerine giremiyorum bu sayfaya yönleniyor sorun nerde acaba yardımcı olursanız sevinirim?
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#163 | ||
|
Yönetici
|
Alıntı:
Alıntı:
Verdğiniz link profil sayfanızın tasarımını özelleştirmek için kullanılabilirdi. Profil sayfalarının tasarımlarının özelleştirilmesi özelliğini şu aşamada kapalı tutuyoruz. Bu nedenle aldığınız hata son derece normal.
||
|
|
|
|
|
#164 |
|
Yönetici
|
Siz kusura bakmayın ama bir şeye hiç bir şey açıklamadan saçma olmuş demektir asıl saçmalık.
|
|
|
|
|
#165 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler
|
|