![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Arkitera'dan Yüksek Lisans ve Doktora Tezi Anketlerine Destek
Arkitera Mimarlık Merkezi, ARKITERA ANKET projesi ile iki yıldan uzun bir suredir, duzenli olarak anketler hazırlamakta ve web sitelerini ziyaret eden kullanıcılara gösterilen reklamlar ile bu anketlere katılım sağlamaktadır.
Dört haftada bir kez olmak üzere 2008 yılında toplam 13 adet hazırlanacak anketlerden 4 adedi yüksek lisans ve doktora seviyesindeki öğrencilerin tez aşamasında yapmaları gereken anketlere ayrılmıştır. Arkitera Mimarlık Merkezi’nin sosyal sorumluluk bilinci ile harekete geçtiği bu projede anketin web ortamına aktarılması, reklamlarının hazırlanması ve yayınlanması yüksek lisans / doktora öğrencisinden herhangi bir beklenti olmaksızın yapılacaktır. ARKITERA ANKET’e başvurmak için lisans eğitimini mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı alanlarından birisinde tamamlamış olmak ve kayıtlı olduğu yüksek lisans veya doktora programı için tez aşamasına geçmiş olmak gereklidir. Başvuruların değerlendirilebilmesi için başvuru sahibinin ad & soyad ve iletişim bilgilerini, tezin yapıldığı eğitim kurumuna ait bilgileri, tez danışmanlarını ve tezine ilişkin 300 kelimeyi geçmeyen bir özeti aşağıdaki iletişim formunu kullanarak Arkitera Mimarlık Merkezi’ne ulaştırması gereklidir. http://forum.arkitera.com/sendmessage.php Son başvuru tarihi 31 Mart 2008 olan başvurular Arkitera Yayın Kurulu tarafından değerlendirilecektir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Zamanında ben doktora tezim için kendim "php survey" kurmak zorunda kalmıştım.
Bu harika bir hizmet. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yüksek lisans ve doktora yapmış olanların bu konuyla ilgili olarak yapması gereken bir şey var mı acaba? Ya da şöyle sorayım; bizlerin ne gibi bir katkısı olabilir?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Etiketler |
| anket, tez |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|