![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 | |
|
Arkitera Üyesi
|
ayasofya ya cevap
Alıntı:
aslinda bu konu basligi altinda ilk yaziyi yazmam architurkun yukaridaki yazisina bir onay anlamindaydi ve hakli oldugunu belirten bir yazi yazmistim ve de kimseyi ignelemek veya saldirmak gibide bir amacim yoktu fakat gördügünüz gibi ne hale geldi benim yazdigim o yazi gercekten cok normal bir yaziydi ama ben nerde hata yaptigimi biliyorum bu yaziyi yazdigim anlarda paralel olarak mimarliga yol acin forumunuda yazmistim orada yazdigim seylere daha dogrusu arkiteranin tarafi oldugu mim gurubuna hitaben mimarliga yol acmayin bu arada bir cok seyi yikiyorsunuz diyede cagrida bulunmustum sizler zaten oda secimleri dolayisiyla cok gergin bir ruh hali ile yaziyordunuz ama bana öyle geliyorki bu gerginlik hali devam ediyor özellikle ömer yilmazin herkese saldiran yazilarindan bende nasibimi aldim siz biraz daha diplomatik ama cekirdek itibariyla tonlar ayniydi yoksa normal bir ortamda benim su yukarida yaptigim elestirlierin pekde öyle üzerinde tartisilacak bir yani yok nereden bu sonuca variyorum cünkü egitim konusunda diger forumlarda yazdigim yazilar sebebiyle hic bir saldiri olmadi orada böyle seyler görmedim ama burada artik yazmamak icin konuyu kapatalim deyip baska tarafa gecip yazi yazmistim , sizler o yaziyi oradan buraya tasiyip konuyu illada ikili bir polemige dönüstürdünüz yani zorla duello oldu architurk arkadas dedigim gibi zamanlama yanlis oldu architurk ve diger katilimcilar hakli ciktilar bir defa söyle düsünün siz ev sahibisiniz ben misafir herhalukarda sizin daha farkli bir tutumunuz olmasi gerekmezmiydi sevgiler yazarken dahi laf giydirdiginiz icin sizin o sevgiler lafini maalesef iade etmek zorundayim ve bunuda, israrla, bilincle, özellikle vurguluyorum yazdigimi tekrar kontrol ettim yanlislik falan yok samimi bir sevgiler , selamlar kelimesi ile digeri arasindaki farkida anlayacak zekam var cok sükür oda secimlerinin havasiyla hicbir seyi görmez durumdasiniz beni bile odacilikla falan itham ediyorsunuz ama kendiniz oda yönetiminde olmak icin savas veriyorsunuz sizleri de tanimam ama bir gün tanisma ortami olurda bir platformda karsilasirsak merhaba diyecek ortam bile birakmadiniz bir anda beni bir cepheye yerlestirdiniz ben sizin icin öteki oluverdim bende makina degilim heralde, bende neticede etten kemikten bir insanim üstelik ortadoguluyum yani bütün egitimime ragmen kendimi duygularimdan arindiramam ayrica bunuda bir eksiklik olarak görmem kendimi bölye tarif ederim hem de her yerde bu baglamda ticari kisilik olarak bende kendi capimda bir eylem koyabilirim tabiki kendimce hakli sebeplerim var herkesle kavga etme egiliminde olan bir kurulusa neden destek olayim yakinda MARTa Herford - Architecture yapacagim bir etkinlik dolayisiyla arkiterayi dislamak durumundayim arkiteranin kurum olarak kabahati yok ama kurumun kendisi kisilerle vardir dolayisiyla kisinin tavri kurumu baglar yani benim icin arkitera, ömer yilmaz ve ahmet turan köksal dan ibaret bir duruma geldi bunun yanlisliginin veya dogrulugununda bu asamada benim icin bir önemi kalmadi ayrica buraya yazi yazmak da size dolayli destek anlamina geldiginden artik kesin olarak cekiliyorum hele hele bu kurumun yöneticileri beni hedef haline getirmisken böyle bir karari gönül rahatligiyla verebilirim |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Yönetici
|
Siz nasıl uygun görürseniz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Yönetici
|
Yöneticilerin daha yapıcı olmalarını beklerdim.
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Ne diyebilirim ki; artık yoruldum.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|