![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkitera Forum Yedi Yaşına Yenilenerek Girdi...
nice mutlu yıllara...
insanın seneler evvel bir herkesden farklı bir fikirle yarattıgı bir işin yaşadığını büyüyüp geliştiğini görmesi güzel bir duygudur... arkitera'yı bu duyguyu içinde hisseden tüm çalışanları nezlinde kutlarım... nice senelere... selamlar... not: ama yine de bu "arınma" kısa zamanda selametle sonuçlarını umarım! Zira... mavi renk... arkiteranın rengiyle formatıyla bir farkı vardı... bu renk ve stil... olmamış... 3-5 dolara satılan yada bedava dağıtılan yahut her daim farklı abuk konularla karsımıza cıkan tonlarca forumdan tasarımıyla da ayrıydı benim forum sayfam... bu mavi hic olmamıs hic... eski halini bu hale tercih ederim! saygılarımla
"Bir cesur adam çoğunluk demektir" - A. Jackson "İnsan yenilince tükenmez, pes edince tükenir" - Nixon En son ncc tarafından düzenlendi : 09-01-2008 02:18. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Arkitera Forum bugün (7 Ocak 2008) 7 yaşını tamamladı.
9 Ocak 2001'de açılan Arkitera Forum geçen sürede pek çoğumuz için vazgeçilmez bir adres haline geldi. İnteraktif yapısı ve informalliğinin verdiği rahatlığın yarattığı olumlu ve olumsuz durumlar forum hakkında sürekli kafa yorulmasına neden oldu kuşkusuz. Geçen yedi yılda Arkitera Forum tasarım olarak üç kez daha yenilenmişti. Bu tasarımları merak edenler, nostalji yaşamak isteyenler için eğlenceli bir link veriyorum: http://web.archive.org/web/*/http://...tera.com/forum Arkitera Forum'un bir numaralı mesajı ne yazık ki yok . Nedenini bilmiyorum ama iki numaradan başlamışız. Hangi mesaj mı? Garanti Bankası (O zamanlar da benzer şeyler konuşuyormuşuz.)Bugünkü yenilenmeye Arkitera Forum V4 dememizin bir sakıncası yok sanırım. Ancak bu yenilemenin diğerlerinden bir farkı var. Bir nevi arınma operasyonu söz konusu. Bu defa Arkitera Forum yazılımının orjinal tasarımına geri dönüyoruz. Bu geri dönüş bir nevi deneme olarak algılanabilir. Sizlerden gelecek geribeslemeler ile son kararı alacağız, belki renk denemeleri yapacağız... Tasarımla ilgili önemli bir başka karar forum genişliğini 1024'e göre yeniden düzenlemek oldu. Bu düzenlemenin olumlu ve olumsuz tarafları var. Bir yandan yazıları okumak zorlaşırken öte tarafta foruma eklenen görsel, harita gibi objelerin daha büyük olarak gösterilmesi mümkün olabilecek. Tasarıma ilişkin yapılan bu basit düzenlemenin aslında önemli bir başka nedeni var: Forum yazılımı yenileniyor ve bu forum yazılımı bizlere pekçok yenilik sunuyor. Bu yeniliklerin büyük bir kısmı şu anda forumda kullanılabilir durumda ancak bu konunun detaylarına bir başka konuda gireceğim. Yedi yıl kısa bir zaman dilimi değil. Hatta oldukça uzun bir zaman. Bu sürede bizlerle olan herkese; özellikle de yöneticilere teşekkürü borç biliyorum. Güle eğlene, bol mimarlıklı bir şekilde kullanmamız dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Zamanla bu halinede alışırız. Ama kesinlikle şunu dile getirmeliyim ki önceki hali şimdiki halinden çok çok daha iyiydi kanımca. Eğer kalıcı birşey olacaksa üzerinde daha detaylı çalışılması gerektiğini düşünüyorum. Naçizane tavsiyemdir.
Kolay gele ...
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Mesajları "Arkitera.com Yenilendi" tartışmasından buraya aldım.
Tam olarak ikiye bölüneceğimizi tahmin ediyorum tartışmalar sırasında. Özellikle renk konusunda. En başından şunu söylemek isterim: Bu tasarım da değişir. Tasarım yapılmadı ki. Yukarıda yazdıklarımı okursanız "arınma" dedim. Forum yazılımının varsayılan şablonu bu. Yine yukarıda da belirttiğim gibi foruma eklenen bazı özelliklerin eksiksiz bir şekilde kullanılabilmesi için böyle bir ara çözüm bulundu. Her ikinize de bir numara çekeceğim bu yenilikleri görün diye... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
yine de bu "arınma" kısa zamanda selametle sonuçlarını umarım!
![]()
"Bir cesur adam çoğunluk demektir" - A. Jackson "İnsan yenilince tükenmez, pes edince tükenir" - Nixon En son ncc tarafından düzenlendi : 09-01-2008 02:16. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Beyaz zeminde uzun süre okumanın zor olduğunu daha önce de belirtmiştim, bence çok iyi olmuş bu renk değişikliği.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence Arkiteraya vbulletin veri tabanı gitmemiş yani sıradan bir forum gibi olmuş... Ama Siz Arkitera yöneticileri böyle uygun gördüyse bir şey diyemem... Eğer Sürekli Böyle kalacaksa yani vbulletin standart teması ile olacaksa güzel bir logo tasarımı olması lazım... diye düşünüyorum....
Saygılarımla ; Mehmet ATASAYAR
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ömer bey;
Yeni yılın hakim WEB rengi, geçen yıla göre daha olumlu oldu, hepimiz için WEB'in yeni imajı, ufkumuzu ve us'umuzu geliştirmesi dileği ile, uğraşılarınızda başarılar dilerim...
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
eski hali çok daha iyiydi ve foruma daha çok yakışıyordu
|
|
|
|