![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yöneticilerin konuları kapatması hakkında
Sayın forum yöneticileri,
Lütfen forumda sorulan soruları ...... google da ara diyip kilitlemeyin. Bir soru soruluyorsa elbette ki öncesinde gerekli araştırmalar yapılmıştır. Bu forum fikir alışverişleri yapmak için açılmışsa " Google' dan bak" diyip, kestirip atamazsınız. Neyse ki hayatımızda google diye bir şey var, yoksa biz ne yapardık! Allah muhafaza insanlar birbirlerine bir şeyler öğretmek zorunda kalırlardı! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Sorulan sorulara bakınca, pek te sizin emin bir şekilde dile getirdiğiniz, gerekli araştırmaların yapıldığı izlenimi oluşmuyor malesef. Fikir alışverişi, birilerinin almak diğerlerinin zorunlu olarak vermekle yükümlü olduğu, dondurulmuş, tek yönlü bir akış değildir.
Kimsenin "google'dan bak deyip kestirip attığı" yoktur efendim. Google'da baksanız şu kadar bin madde dökümü çıktığı yönünde yönlendirmeler var. Düşünün, birşey merak ediyorsunuz, elinizin altında internet gibi bir olanak var ama arkitera foruma girip, konu başlığı açıp mesaj yazıp sonra da beklemeye çekilecek kadar vakitte emin olun "araştırılan" konuya ait burada birikebileceğinden daha kısa sürede, daha çok veriye ulaşmak mümkün. Veriler, bir bilgi olarak zihinlerde kendileştirilemiyorsa o zaman buyrun burada tartışalım tabi; buna kimsenin karşı çıktığı yok. Bilgi, dediğimiz içerik biraz çaba istiyor malesef. Zor birşey değil ama çok ta kolay değildir. "Bilgi, paylaştıkça artar" gibi önermelerin ne tür karşılıkları olduğunu düşünmeden, irdelemeden, sloganlaştırarak bilginin paylaşıldığı ve de arttığı yoktur. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Google'dan başka bakılacak pek çok yer daha var. Onları sıralamak anlamsız, biraz gayretle sizin bulmanız iyi olur doğrusu.
Arkitera Forum flash programını kendisine birinci öncelikli dert edinmiyor. Bizler de gerektiğinde başka web sitelerinden yararlanıyoruz bu konuda. Yukarıda yazdıklarımı Lumina'nın doğru bulduğum açıklamalarına ek olarak söylüyorum. Aslında Lumina'nın açıklaması da oldukça yeterli ama konuyu kapatan ben olduğum için cevap verme gereği hissettim.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|