![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
02.00 dan sonra
Merhabalar, 2-3 gündür gözlemime göre (biri başka bir pc den) saat 02.00 dan sonra arkitera görüntülemiyor. Sorun 05.00 a kadar da devam ediyor, ama sabah herşey normal. Sadece İzmir'den mi diye Almanya ve İstanbul'dan arkadaşlara test ettirdim onlar da aynı şeyi söylediler, çok uzun bekleme süresinden sonra "sayfa görüntülenemiyor"
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Evet ayni sorun bendede var..
Geceleri bazen calismiyor... Acaba benim pc'den mi kaynaklaniyor diye dusunup, arkadasa msn'den rica edip actirmistim ama ondada acilmamisti. Bir keresinde bir konuya uzunca bir cevap yazmistim, cevap cok uzun oldugu icin yazmamda uzun surmustu, tam yazim esnasinda server gitmis, gonder'e tikladigimda bi sonraki sayfa goruntulenemedi,bi onceki sayfaya dondugumde yazida gitmisti,o kadar yazdiklarimda kaybolmustu. Artik o gunden beri akillandim, yazdiklarimi "gonder"e tiklamadan once her ihtimale karsi "word"e kopyalar oldum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Fare'nin sağ tuşuna tıklayın çıkan listeden '' kopyala '' seçeneğini işaretleyin. Herhangi sebeple sayfa göndrerilemezse aynı konuda cevapla sayfasına sağ tıklayıp '' Yapıştır '' Seçeneğini Kullanabilirsiniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|