![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Arkitera Forum Yenilendi
Arkitera Forum iki ayı aşkın süredir devam eden düzenlemelerin tamamlanmasının ardından bugün yeni yüzüyle yayında.
2000 yılından bu yana açık olan Arkitera Forum, Arkitera Mimarlık Merkezi'nin mimarlık alanında standartları belirleyen ürünlerinin en önemlilerinden. Güle güle kullanmamız dileğiyle ![]() ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet, sisteme giriş yapar yapmaz farkettim, ben beğendim, güzel olmuş.
Ellerinize sağlık...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben javascript kullanmıyordum. O yüzden başta menüler çalışmıyordu.
Ben görünüm olarak çok beğenmedim. Ayrıca forumun cevaplama süresi artmış gibi. Yani forumda öncekine göre genel olarak bir yavaşlama var gibi. Ed: Sanırım sadece forumun ana sayfasında değişiklik var. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Forum'da epeyce bir değişiklik var, sadece ana sayfada değil. Yavaşlamasına sebep olacak bir revizyon yapılmadı. Tam tersine pek çok sorun çözüldü ve bazı optimizasyonlar yapıldı. Tabi bu son yazdıklarım template'den bağımsız şeyler.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Ben reklamın etrafındaki boşluklara koyduğum ŞERH dışında beğenmekteyim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Merhaba öncelikle, ve site için güzel şeyler düşündüğünüzü bilerek bunları yazıyorum. Öncelikle renk harmonisi artık kesinlikle bir mimari siteyi çağrıştırmıyor, bu gri şekle ilk girdiğimde sağdaki reklama siteyi optimize etmek gibi amaç hissettim. Peki bundan sonra sağdaki reklamın ana teması ne ise ona göre mi değişecek sitenin konsepti? Öyle ise olduk beyazperde ya da eksisozlük 2.
Şu anki tema kesinlikle okunabilirliği kötü bir temadır, vbulletin skinleri arasında türlü çok güzel temalar bulunmaktadır. Olmadı ben Burak Serkan Gürgür daha iyisini yapmayı taahhüt ediyorum. iyi çalışmalar ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Ekşi Sözlük ya da Beyazperde reklam modeli uygulanmayacak. Sağ taraftaki reklam sadece sağ tarafı ilgilendirecek. Olmadığında da kalkabilecek. Yani her defasında gri olması gerekmiyor o alanın.Renk-mimari ilişkisi kişiye özel kalır. Ama temanın kötü bir tema olduğu fikrine katılmam mümkün değil. Hatta gördüğüm binlerce Vbulletin temasından daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Abartmıyorum, binlerceden fazlasını görmüşümdür belki de... Arkitera Forum 2.000 yılından bu yana Vbulletin kullanıyor Türkiye'deki en eski Vbulletin forumlarından birisi unutmayalım ki. (Bu konuda sevgili Cihangir'i anmam gerekir bize bu forum platformu üzerinden devam etmemizi biraz da o sağlamıştı: Zoque.Forum) Bu arada gelen böyle müthiş bir teklifi kaçırmak istemem. Tema tasarımı fikrine evet. Seçilebilir tema olarak adını da "Gurgur" vererek açarız yayına Yapıcı eleştiriler için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Çetin Tüker'in oyu da Gurgur'a gidebilir
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Şu anda monitöre bakıyorum ve 1/3 ünü kaplayan bir reklam alanı görüyorum. Forum konu listeleri sıkışık olarak 2/3 lük alanda bulunuyorlar. Çok rahatsız edici. Google Adsense
-sanırım reklam konusunda belirgin bir atak var- konularda sayfa aralarına dahi girmiş. Gelişmeleri olumlu bulmakla birlikte bu reklam baskınlığı pek hoşuma gitmedi. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() 1024 ekranlarda Arkitera.com'daki dikey banner kadar görünüyor bu reklam. Yani sağdaki reklamın alanı 160x600 aslında. Reklam konusunu uzun uzun tartışmak isterim ama bu konu altında değil. Dilerseniz internet yayıncılığı ve reklam gibi bir başlık açar, uzun uzun yazarız. Ama çok kısaca şöyle bir durum var: Reklam ya da abonelik. Bu iki yöntemden başka internette proje yürütebilmenin yolu yok. Ve reklam çok daha iyi bir çözüm.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence sayfanın renklerinde bir sorun yok sadece ana sayfanın olduğu kısımda bir karışıklık var gibi gözüküyor:Onun dışında bende şu an forum sayfası sol a yaslanmış durumda bu benim mozillamdan mı kaynaklı birşey yoksa sağ taraftaki dev reklam alanı içinmi ?
Eğer reklam alanı içinse kötü olmuş değilse ben niye sol a yaslanmışım ? ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Ana sayfadaki karışıklık nedir? Biraz daha detaylı yazmak mümkün mü?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Bu da benden bir Opera görüntüsü:
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|