![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
|
Merhaba melody,
![]() Lütfen link'te bulunan sayfadaki örneği takip edin. Göreceksiniz sağdaki reklam artık görünür olmayacak. Enable Or Disable JavaScript 'disable' seçilmeli. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#32 |
|
|
Tekrar merhaba, Ancak javascript'i kapatınca bazı sorunlar ortaya çıkıyor bende: * Drop-down - sarkan menüler çalışmıyor; * Sayfaların görüntülerinde bozulmalar oluyor. Anasayfada olduğu gibi. (Ekte görülebilir) Eğer sayfanın bütünündeki görüntüyü bozmayacak bir ayar bilen varsa, lütfen bu bölüme eklesin. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Merhaba Asteria,
İlgine ve verdiğin bilgilere teşekkürler. Dediğin yerden Javascript'i kapattım. Dediğin diğer sorunlar bende de oldu. Ayrıca, forumun sağ tarafındaki reklam gitmesine gitti de... beyaz bir boşluk olarak kaldı orası, yani forum sayfası genişlemedi maalesef.. ![]() Neyse, çoğunluk beğendiyse biz de böyle idare etmeye çalışacağız maalesef..
|
|
|
#34 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba...
Bence grafik acidanda, islevsel olarakta yandaki bant basarisiz. yan bant java da kapatilsa bile boslukta sayfayi assagi indirmeye calisrken sürekli reklam acilmakta. Yan bant sadece daha fazla ve carpici reklam alani olusturuyor. Cogunlugun estetik ve isleyi acisindan iyi bulmadigini düsünüyorum. herhalde yakinda düzeltilir. iyi calismalar! |
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
Merhaba, Size katılıyorum. Ben de, ne zaman forum sayfasını aşağı-yukarı almak istesem istemeyerek reklam alanının üzerine tıklıyorum. Her defasında açılan firma sayfasını hızla kapamak zorunda kalıyorum. Nasıl bir gelişme olacak bilmiyorum. Ömer Yılmaz tüm Arkitera websitelerinin sayfalarını artık sola dayayacaklarını açıklamıştı bir süre önce. İyi çalışmalar En son asteria tarafından düzenlendi : 27-05-2007 07:46 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
Merhaba melody, ![]() Rica ederim. Pek yardımı olmadı ne yazık ki... Ben, şöyle, biraz da geçici bir çözüm uyguluyorum forum sayfasına girince: Favourites'ı veya Search'ı açıyorum. Böylece sol tarafta genişliğini ayarlayabileceğim bir kolon oluşturuyorum ve sağdaki reklam bölümünü daha sağa, ekran dışına, benim görüşümü ve hareketlerimi engellemeyen bir yere itebiliyorum. Ancak böyle forumu kazasız takip edebiliyorum. ![]() Ekte reklamlı ve reklamsız olarak sayfamın nasıl göründüğünü görebilirsiniz. İyi çalışmalar En son asteria tarafından düzenlendi : 27-05-2007 07:47 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yönetici
İzmir
|
Bu çeşit varyasyonlar yerine değişik şekilde banner alımı olamaz mı? sticky tabr edilen banner stilinden mesela.. Sadece scrool bar doğrultusunda çıkar.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Çoğunluk reklam alanından şikayetçi, ben de beğenmedim.
Eskisi kadar kalamıyorum forumda, takip edemiyorum. Anlayamadığım; herkes bir şekilde reklam alanını kapatacaksa madem reklamı bu kadar büyük alana koymanın anlamı ne? Yani reklam amacına ulaşamıyorsa bu tasarım doğru değildir. Düzeltmek gerekmez mi?! |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
Arkitera Forum reklamlar olmadan ayakta duramaz. Reklamlar olacak. Javascript'le kapatma yoluna gidilirse biz de başka bir yöntem deneriz. Televizyon gibi düşünün.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
Üzgünüm ki, uzmanlık alanım değil reklamcılık. Farklı çözümler öneren arkadaşlar görüyorum, dikkate almayı deneseniz!.. "Reklam olmasın" değil kasdımız. Amacına uygun, ilgi çeken, ürünü tanımaya yönlendiren, rahatsız etmeyen tasarım uygulamanız dileğimiz. Böylece ayakta kalabilir arkitera forum ![]() İyi çalışmalar.. |
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
Yok yani reklama karşı değiliz
ama reklamsız forum olsun lütfen Daha iyi tasarım olsun düzeltilsin hatta kaldırılsın. Zerrin Özer'in bir şarkısı vardır. İstediğim kadar yesem ama kilo almasam. Ne istediğinizi biliyor musunuz? Biliyorsanız forumu idame ettirmenin maddi manevi zorluklarını da biliyorsunuzdur. Yoksa hem çalışan faydalı bir forum bir site olsun ama reklamı istemediğiniz şekilde olmasın demenin garip olduğunu da kavramışsınızdır. Biz de diyoruz ki hep kendi isteklerini talp etmeyen hem de foruma yararlı ayrıca Türkçe'yi kullanan ve eleştiri getirdiğinde doğrusu için yol gösterebilen üyelerimiz olsun. Olmuyor işte.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#44 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
Sagdaki reklamin etkisi var! kullanicilar olarak onlarca kisi ayni seyi yazdik. Arkitera bu konudaki en deneyimli kurum dogru, en dogrusunu o bilir. Reklam maddi kaynak acisindan gerekili elbette ama kullanicilarinizda bu sekil ve tasarimiyla reklamin ekili olmadigini anlatmaya calisiyor size bence ,cünki forumu takip etmekte zorlanirken reklama karsi bir negatif hissyat olusuyor.Milli macin ortasina tüp reklami geldiginde izleyicinin hissettigi seye benzer birsey bu. Yani sizlerin bildikleri var tabi , ama bukadar kullanicininda söylediklerinin reklamcilik acisindan bir degeri vardir herhalde. Profesyonel firmalar reklamlarini piyasaya sürmeden yüzlerce kisi üzerinde nasil etki yarattigini test ediyor. ve bu is icin ciddi bütceler ayiriyor. Burda arkitera kullanicilarinin size geri dönüslerinin iyi niyetli ve daha iyi olmasina yönelik düsünceler olduguna inaniyorum. degerlendireceginizden eminim Iyi calismalar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|