![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
|
Demek ki yukarıda yazılanların sonucu olarak 10 mesaj limiti değiştirilmiş.. ama kaç olduğunu bilmiyorum..
bulutların gözyaşları pencerene vururken düşüncelere daldığın gecede kurduğun hayaller sana uyumayı unutturuyorsa, gelecek o hayalleri sana yaşatsın.. En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:16. |
|
|
|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
|
Bu konu hakkında nasıl bilgi alabilirim?
En son Nefes tarafından düzenlendi : 20-03-2007 08:10. |
|
|
|
|
#34 |
|
Forum Üyesi
|
..
Merhaba. Mimariye karşı ilgim dışında genel anlamda birikimsiz bir insanım. Ayasofya Mozaikleriyle ilgili bilgi, fotoğraf ararken Arkitera linkini tıkladım ve oldukça keyif aldım.. Üye oldum. Ama sanat eğitimi aldığım için mimari forumlar dışında yazamamak üzücü. Özellikle Plastik Sanatlar başlığı altında olanlara. Çünkü basit yorumlar dışında hiçbir paylaşımda bulunamıyorum kendimden. Gerçi hoş edinimlerimi yabana atacak ta değilim. (: Gerekli limiti doldurmak içinde alakamın olmadığı forum başlıklarına cevap yazamam. Sadece basit bir öneride bulunacağım. Sanat başlığı altındaki forumları üye adaylarına açık tutsanız olmaz mı ? (: En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:16. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu sözlerimin sonucu olarak isteğinize üzülerek hayır cevabı vermek zorundayız.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Yönetici
|
Üyelik sisteminde küçük bir revizyon yapıldı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
#37 |
|
|
ben cok sıkıldım bu üye adaylıgından.bir an önce uye olmak ist.yorum artık
![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
Yönetici
|
Evet artık rahatsızınızdır herhalde: 7 gün süre ile forumdan ihraç edildiniz. Toplam kural ihlali puanınız 10. Eğer 20 olursanız forumdan sınırsız süreli ihraç ediliyorsunuz. Lütfen ilgili bölümdeki açıklamaları okuyun.
|
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
|
arkadşalr ben üye adyıyım.böyle davranmaznızı hiç dogru bulmadım unutmayın ki sizlerde zamanında yeni kayıt oldugunuz bu siteye zamanla alıştınız.böyle acımasızca yargılanamnız kötü,o zamn kimse bu siteye gelmesin.
eger şaçma msj larsa cevap vermeyin olur biter.lütfen sadece kendi fikirlerinizi degil başkalarının fikirlerini de dinleyin en azında saçma ise bile uyarın![]() |
|
|
|
|
#40 |
|
Arkitera Üyesi
|
melody arkadaşımız kendi açısında haklı olabilir.yani yeni biri onu rahatsız etmiş olabilir ama bi kişini hatası sebebiyle forumda diger arkadaşalar cezalandırılmamalı önerildiği gibi site yönetici ile bu sorun baştan çözülebilirdi
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu limit olayı benim yüzümden gelmedi foruma... yöneticiler pek çok bölümde açıklamaları yapıyorlar.
|
|
#42 |
|
Arkitera Üyesi
|
üyelik durumları
üyelik konusunun mısafırlıkten asıllıge geçebilmesi için bir süre beklemesi gözlemlemesi ve forum kurallarına ve etiğine sadık kalması olumlu bir tavır ancak 50 sayısını fazla bulmaktayım.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|