![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
Ömer Bey ben sanki dilbilgisi kurallarına karşıymışım ve sizle bu konuda birçok kere tartışımışız gibi konuşuyorsunuz ama ilgisi yok,parantez içinde bunun belki de gerekli olduğunu belirterek desteğimi de koydum ama anlaşılmadı sanırım.Bu sadece destek niteliğinde bir espriydi.Neyse bundan sonra her esprinin sonuna bir gülen adam hatta ses efekti ekleyeyim de anlaşılsın bari.Böyle mesela
Reklam ve diğer sebeplerden dolayı yeni konu açamama yasağı da gayet mantıklı.Sadece adı "üye adayı" değil de gene "üye" olsa ve böylece statü farkı yaratılmasa daha güzel olacak... İkinci konu Melody "mesaj"ı "özel mesaj" olarak düzelttiğine göre benim yukarıdaki mesjım da boşa olmuş oldu.Özel mesajlaşma yasağı mantıklı,en azından "üye adayları"nı isteğe bağlı olarak "ignore" etmek mümkün olabilmeli.Yani belki de üye adaylarından mesaj almaktan rahatsız olmayacak veya tanıdıkları olan insanlar vardır...Tümden bir iptal yerine tercihe baglı mesaj almama mantıklı. |
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet üye adayları sadece kendi aralarında ve yöneticilere özel mesaj atabilsinler.
Ayrıca anladığım kadarıyla burda Melody nin kaygısı rahatsız edici mesajlar herhalde. Bence bu forumda böyle kişiler barındırılmamalı. |
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
üye adayı kavramı bana ters geldi doğrusu üye olabilmek için isterseniz birde sınav yapın
çok beğendiğim bir foruma konu açamamak gayet hoş bir durum |
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
üye olabilmek için mesaj yazmaya devam ne olur beni üye yapın
![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
sevgili site yöneticileri siteniz sizin olsun ....ne kadar demokratik bir site. üye adaylarınız bile var
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu gidişatın ile üye adaylığı için de aday olman gerekecek gibi geliyor bana.
En son Emrextreme tarafından düzenlendi : 19-01-2007 14:26. |
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba;
Arkadaşlar üyenin adayımı olur üye üyedir. Biraz küçümsenmişmi oluyor acaba ? Ayrıca konu açamıyoruz biz düşüncelerimizi bir konu altında açamazsak nasıl katılım sağlarız ? Her zaman her konuya yorum yapılamaya biliyor . Saygılar; |
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
6 mesaj daha yazarsan, uye olucaksin, farkindasin degil mi?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
|
Aslında üye adaylığı çok mantıklı...Şu açıdan:direkt üye olan kişi anlamsız başlık açmaya başlıyor.Bu da site içinde bir kargaşaya yol açıyor.Sanırım üye adaylığı sayesinde bir çok başlığı detaylı bir şekilde inceleme ve mantık yürütme söz konusu oluyor.En azıdan ben böyle yapmam gerektiğini anladım
Bunun sonucunda da sitenin işleyişi daha nezih ve düzenli oluyor. |
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
|
üye adayı tanımlaması aslında bir bakıma güzel,insan kendini genç hissediyor
![]() ![]() güzel yönünden bakalım arkadaşlar,azimle ilerliyorum üye olabilmek için ![]() |
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
Şu aday üyeliğin 10 mesajla sınırlanması konusunu bir daha düşünün derim. Yeni gelen, elinize sağlık, çok güzel olmuş, elinize sağlık şeklinde bir sürü mesaj sıralıyor.
Demek istediğim bir şey ölçülmüyor yani. |
|
|
|
|
#27 |
|
Forum Üyesi
|
Bence sınırlama 10 dan fazla olmalı. O zaman insanlar siteyi daha iyi tanıyabilir kanaatindeyim.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
|
Biz de böyle mesajları sileceğiz öyle karar aldık.
Ne yapalım bunu farkeden suistimal ediyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu konuyu linkteki konuyla birleştirsek nasıl olur?
Üye Adayları
|
|
#30 |
|
Forum Üyesi
|
10. mesajdan sonra otomatik olarak üye olunur gibi bir cümle gördüm..
Oysa şuan yazdığım 12. mesajım ve hala adayım.. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|