![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Ayrımcılık
Merhaba;
Türkçe'yi düzgün kullanmamızla ilgili olarak, kimi mesajlara bu kural uygulanıyor, kimilerine uygulanmıyor. Burada bir ayırımcılık yapılmıyor değil mi? Umarım gözden kaçırıldığı içindir. En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:23. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Hemen bize mesaj atınız. Ben ayırımcılık yapmıyorum. Ama tüm forumu da okumuyorum. CAD bölümünden varsa mutlaka kaçırdığım hemen ihtar verelim.
Kimseyi kayırmamaya çalışıyoruz ama şimdi gördüm sanırım kampüste mesaj geçen ay atılmış ama inadına "v" yerine "w" yazılmış. Hemen haksızlığı gideririz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Yok sadece merak ettim de
. Örneğin görselleştirme çalışmalarını çok beğendiğim sunwing konusundaki bazı mesajlarda olduğu gibi... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Bir de sakın ukalalık olarak almayın ama, ayırımcılık değil ayrımcılık.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
sizden de hiç kaçmıyor Sinan_Y...Konu dışı olma pahasına,ben de şu fiili çok seviyorum;"ayırdına varmak"!bir türlü kullanacak fırsatım olmamıştı,paylaşmak istedim... Konuyla ilgili sayın gün haklıdır,tüm mesajları takip etme imkanı sanırım yok,geçmişteki bazı mesajlarda da konuşma hatta "chat" diliyle yazılmış kelimeler var...Kural İhlali Yasası geriye dogru işletilemez bir yasa mı? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Ukalâlık olarak algılamam. Sadece arada küçük bir fark var. Kural ihlali sistemi sanırım özensizce yazılan ya da bilinçli bir şekilde yanlış yazılan mesajlar için var. Yanlış bilindiği için yanlış yazılan sözcükler için değil (sanırım). Gene de düzeltme için teşekkürler
. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Ayrımcılık olarak örneklenen üyemizi de uyardık.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Kimseyi öyle nitelemedim Ayasofya, sadece sordum
. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Hiç bir ayrım yok.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Ancak bu bölümdeki tüm mesajların üzerinden geçebildim yeniden.
![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|