![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Azerbaycan Mimarlık İnşaat Üniversitesi
ÖSYM'nin açmış olduğu kılavuzda yer alan Denklik verilen bir okuldur.Bu sayfada arkadaşlarla toplanalım
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba burak sen azerbaycandamı okuyosun?benım merak ettıgım ordakı mımarlık fakultesı nasıl?bazı arkadaslardan duyduguma gore azerbaycanda hocalara para vererek okuyormussun.eger hocalara para vermezsen dersı gecemıyormussun.ben bunları bıyolojı bolumunde okuyan bır arkadastan duydum.ayrıca aylık nekadar harcıyorsun?eger bukonuda bıseler yaarsan cok sevınırım....basarılar...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ayra
Azerbaycan şartlarında rüşvet olayları önceden varmış.Şu andada var ama ben şu ana kadar vermedim.Belki bu sene küçük derslerde alabilirler.Ama ana binadaki hocalarımız profosyonel ve öğrenci isterse verimli olabilecek hocalar.Amacın usta çırak ilişkisi içerisinde mimarlık eğitimi alacaksan doğru yer.Ama kırılmayacaksın hedeflerine inatla yürüyeceksin.Benim ilk senemdi kırılmalar oluyor ama toparlanıp devam diyorum.Binalar eski gibi ama bizim mimarlık ana binası ege üniversitesi binalarına yakın diyebilirim.Yada eski devlet üniversiteleri binaları.Harcama konusuna gelince en düşük arkadaşım ayda 175en yüksekde 500 dolara kadar çıkan var ama benim ortalama kanaatim 250-350 dolardır.Yıllık kenara 5000 dolar ayırdığın taktirde uçak biletleri dahil okursun.Tabi ileriki yıllar ne getirir bilemem.Ama farklı bir mimar olmaksa amaç doğru yerde olabilirsin.En azından ben şimdi böyle düşünüyorum.Denklik mutlaka olmalı.Soruların olursa mail adresim mburaktosun@gmail.com
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eğer bilgi almakta güçlük çekiyorsanız.Elimden gelen bütün gayreti göstermeye çalışırım.
Msn adresim ya da buradan mesaj panosuna da yazıp cevaplayabilirim. Çalışmalarımız bu dönem itibariyle bir websitesinin şeklini oluşturmaya yetmiştir. www.azmiu-tr.com sitesinden bizlere ulaşabilecek net bilgiler alabilefceksiniz artık.Üniversitemiz hakkında verileri inşallah ikinci dönem okula dönüşümde tamamlaycağım.Bir isteğiniz sorunuz olursa buradan belirtin. Bol projeli düşünceler olsun emi AkLınIzDa![]() En son Emine Merdim tarafından düzenlendi : 25-07-2007 09:33. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Burada yazanları okuyabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yazdiklarimin hepsi Azerbaycan Mimarlik ve Insaat universitesi hakkindadir. Sakin yorumlarima gore gelmeyin. Burada yasamak zor diyen bircok arkadasim da var soyleyeyim. Kendine guvenen gelsin. Hakikatende yasamak zordur. Aglamasin. Gelipte yaa burada okunmaz zordur gibi yorumlar yapacaksanizda yorumlarimi lutfen gormemis sayin. Yasam her gecen gunde pahalaniyor. Umidinizi kirmak istemem ancak iyi arastirin kararinizi yazdiklarim degil kendiniz vermeyi ogrenerek gelin.Sorulariniz olursada e-mail araciligiyla gene yazisabiliriz. Hepinize hayirli gunler.
Yaptigim yorumlarin hepsi vicdanen hissettiklerimdir.
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Şu rüşvet meselesi ne üzücüdür
![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |