![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Marmara Üniversitesi
Türkiye'nin en eski yüksek öğretim kurumlarından biri olan Marmara Üniversitesi'nin de burada olması gerekiyor.
Yeni seçilen rektörüyle umarım daha yenilikçi, daha gelişmelere açık, pratiğe yönelik ve daha da parlayan bir duruma gelir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhaba neden marmara üni. büyük harflerle yazmıyor !!!!!!
üzüldüm ya kimse yok mu yani marmara üni. den ....... En son lumina tarafından düzenlendi : 20-05-2007 17:48. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
|
selamlar bende arıyorum marmara üniversitesidnen birişleri. ama yok... elbette vardır ama su an yoklar burda...bilgi almak için arıyorum. siz marmaradaysanız bana soracagım soruları yanıtlayabilirmisiiniz ve bülümleriniz ne?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Selam. Ben de bu aralar yatay geçişi düşündüğüm için ilk etapta Marmara Üniversitesi ile ilgili araştırma yapmaya başladım. Yalnız websitesinde bütün bölümlerin dersleri ve içerikleriyle ilgili olan sayfa açılmıyor. Kendi okulumdaki derslerle karşılaştırmak istiyorum ne derece tuttuğunu. Oraya da gittim ama açıkçası derslerle ilgili açıklamaya dair bir veriye ulaşamadım. Marmara Üniversitesi-İç Mimarlık Bölümünde okuyan birileri bu konuda bilgi verebilirse ya da yatay geçişle ilgili bir şeyler söyleyebilirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar Marmara Üniversiteli olmak bir ayrıcalıktır.Çeşitli politikalar yüzünden alt sıralarda gözükmesi veya hiç gözükmemesi bazılarımızı yanıltabilir.Önemli olan mezun olmak ve Sektörde iş yapabilmekse Marmara Üniversitelilerin Reklama ihtiyacı yoktur.Çünkü Azlaf çok iş mantıgı ile eğitilirler.
Size , Hayatın içinden bir örnek vereyim; ''A'' ve ''B'' sekmentlerinde SK...markalı bir otomobil,sessiz ve dogru politikalarla pazarda payını yükseltmektedir.Fakat hala,Tüketicilerde garip karşıladıgım negatif etki duymaktayım.Oysa Alan memnun satan memnundur.İkinci eli pek yoktur.Nedenini düşünürsek;Aldımı elinde kalıyor diyenler, kafaları karıştırsada,düşünce yanlıştır. Aslıda şöyledir; Alan arkadaşlar arabalarından çok memnundur.çünkü çagın en büyük gereksinimi AZ yakıt tüketimi araçta mevcuttur.Çürümeye karşı korume ve diger özellikler...daha ne olsun. MARMARA ÜNİVERSİTESİ'ne örnekle ilişkili bazı degerleri aktarırsanız.Legolar kendiliginden yerine oturur.SAYGILARIMLA Tasarımcı/Ressam/İcMimar Yurdakul NALLAR |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
sizler marmara gsf yi mkazanmış insanlar olaraktan bana yardımcı olun lutfen ıyı bır ressam atölyesı arıyorum..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|