![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
sevgili arkadaşlar..
biliyorsunuz,maalesef okulumuz 2003teki eğitim reformuyla kendine gelmeye başladı. ve avrupa tarafından gelişilebilirlik ödülü aldı. tabiki eğitim ve sistem olarak çok sıkıntılar var... ve bu sıkıntıların öğrencilere bakan çok tarafı var... bunları biz dile getirmediğimiz sürece,hiçbirzaman da çözülmeyecktir. sorunları yazacağımız zaman çözülecek mi ,hayır.. ama konuşmazsak ve biz ,kendimiz fikir üretmezsek kendi aramızda maalesef hep olduğumuz yerde yani çok gerilerde kalacağız.. şikayet edelim,eleştirelim,tartışalım,çözüm üretelim,mutlaka birileri sesimizi duyacaktır.. duyurulacaktır... not:yazılanları umursamayıp,sanki yazınca bişey olacak diyen arkadaşlara çok şey anlatmak isterdim.ama en azından şunu sormak istiyorum ? öğreniminiz boyunca ele avuca gelir ne öğrendiniz? meslek mi,hayır!! onu işyerinde öğreneceksiniz.başka... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|