![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk olarak meraba demek istiorum....artık benim de burada bir şeyler yazma vaktim geldi.ilk olarak topluluk öyle bi oluşacak ki...çünkü içimizde bu topluluğun bizi selçuk mimarlığı değiştireceğine inanan çok insan var.bence bu yeter de artar bize..
ayrıca böyle bir hareket asla gazla gerçekleşecek bir şey değil.dedim ya inananlar yeter bize inanmayanlar da köstek olmasın lütfen. ben bir mimar olsam var ya..çok şeyi değiştirecem..elfbet seninde değiştireceğine inanıyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
haklısın, bu girişimin hayalini kurmak bile güzel, ki gerçekleşcek inş..
mimar olunca bi piramit yaparsın artık keoks ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
ayrıca bende size inanıyorum.bölüm adına kendi adımıza hiç değilse bizden sonrakiler için uğraşmak güzel olsa gerek. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Mesajlarınızı Arkitera Forum ve genel dilbilgisi kurallarına uygun olarak yazmanızı rica ediyoruz.
Konu başlığı mesajın içeriği ile ilgisiz. Bu konuda da Arkitera Forum kurallarını yeniden okumanızı öneririm.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
evet keopsu düşünerek yazmıştım..bi yanlış anlaşılma olmuş..
keoks: Çeşitli dillerde turistlere kentin haritasını sunan ve alternatif tavsiyelerin yer aldığı elektronik rehber.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|