![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaslar materyal dersi icin ses yalitimi hakkinda genis kaynaga ihtiyacim var nette arama yaptim ama istediklerimi bulamadim. ses yalitim malzemelerinin ham maddeleri elde edilisleri kullanim alanlari ve uygulamalari hakkinda genis icerik ariyorum. elinde olan varsa paylasisa memnun olacagim. mail ile temas icin netforumz@gmail.com
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Ses yalıtımı çok geniş kapsamlı bir konu ve kullanılacağı endüstriye ve yere göre özelliklleri değişen malzemelerle yapılır. Bu nedenle size bir veya bir kaç ürün adı vererek bunu sizin için kolaylaştırmak mümkün değil ne yazık ki. Google' da " sound insulation materials " veya " sound proofing " girişi yapın ve göreceksiniz ki pek çok farklı alanda hizmet veriliyor, üretim yapılıyor. Karşınıza gelecek linklerdeki firmaların menülerinden ' products' , 'product description ' benzeri başlıkları açarsanız ürün detayları ve yerinde uygulamalarını görürsünüz... İyi çalışmalar Bir örnek detay sayfası : http://www.acoustiblok.com/products.html |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|