![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
soruuu
yaa ben mimar olmak istiyorum ama hiç kimse onaylamıyorrr!!!!!mimarlıkta iş yokmuş diyorlar....bideee mimarlığa eşit ağırlıktan giriliyormu??????????
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
eğer gerçekten mimarlık hakkında bir bilgin varsa ve kafana koymuşsan mimar olmayı kim ne derse desin sen çalışmana ve kendini geliştirmene bak. kendini geliştirdiğin, yeniliklere + eleştirilere açık olduğun takdirde her zaman kendine iş bulabilirsin. eğer olurda mimarlık eğitimine başlarsan bu süreçte kendini bilgisayar programları ile desteklemeni tavsiye ederim. bunun dışında mimarlığa sayısal puanla giriliyor ...
Sen seni üzme ! En son etic tarafından düzenlendi : 29-10-2005 20:40. Nedeni: virgül eksikliği :) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bazı seylerin istemeyle değilde sınavla -belkide zorunlu olarak- gerceklestiği bir ülkedeyiz ne yazıkki...
bi kac sorum olacak müsadenizle... 1- mimarlıkta iş yok diyen bagnaz insanlar kim? (insaat mühendisleri olabilirmi acaba )2-mimar olmak isteyebilirsin,cok güzel.. peki bu onaylamayanların daha güzel bi seceneklerimi varmıs acaba? 3-sen bişeye kara verdiysen ve bu meslege hevesin varsa baskasının onaylayıp onaylamamsı neyi değiştirir? eger hayata farklı bir pencereden bakmak ve yasamının her anına bir tasarım katmak istiyoan mimarlıgı sec bence... ben mezun oldktan sonra gördümki herkes iş buluyo,öyle veya böyle.. kendini fazlasıyla gecindirirsin korkma.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|