![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Öğrenciler Kaynaşsın (mı?)
arkadaşlar hem birbirimize daha rahat ulaşalım hem de bir sinerji yaratalım diye herkes buraya msn adresini yazsın... ilk olarak ben mesela rapidorik@hotmail.com
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:07. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
çok akıllıca...
işine yararmı bilmiyorum ama dostum??? sadihasenek@hotmail.com
çü sadi hasenek |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
kaynassın
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:07. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
hani burada forum var o işlemiyor mu ki? bu soruların cevabını almak istiyorum...En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:07. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ne zararı var...
burasının gayet sinerjik olduğuna katılıyorum ama bunun ne zararı var...yani bir kurum işliyorsa onun benzeri başka kurumların işlemesi gereksiz mi sence?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
1.sinerji,topluluk enerjisi anlamına geliyor,bir elin nesi var iki elin sesi var olayı yani...2.sinerji burada değil,msn de yaratılacak
3.bu buranın sinerjik olmadıgı anlamına gelmiyor 4.demek istediğim forumun işlememesiyle alakalı değil,insanlara daha rahat ulaşmayla alakalı 5.atölyemize geldiğinde sorsaydın anlatırdım bunları sana![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:08. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
rapidorik helal sana
sana katılıyorum rapidorik...msn de kaç kişi arasında sinerji olabilir ki....burada o had safhada...msn e ne hacet...![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:08. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
hatlar karıştı..
pardon karışıklık oldu....
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
slm
Alıntı:
sinerjinin kelime anlamını biliyordum.ama yine de sağol benim demek istediğim sinerji kelimesinin senin kullanımında ( bugunlerde herkesin sıklıkla yaptığı birşey ) anlamının içinin boşaltılmış olması.topluluk enerjisi ???bunu dememe rağmen sen kaç defa sinerji demişsin bir paragrafta insanlara neden rahat ulaşalım ki.zor olsun daha değerli olur bence ) bu kurum işliyorsa başka benzer bir kurum da neden işlemesin demiş bir arkadaşımız da?bu kurumun adı nedir,msn mi ? )yine de isteyen istediği "sinerji" yi yaratma çabasında özgürdür.ben sadece fikrimi söyledim... En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:09. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buluşma'lardan haberi olan varmı aranızda...
Arkadaşlar;
Sinerjimi diyorsunuz başka bir şey mi diyorsunuz bilmem ama eğer tanışmak istiyorsanız en iyi fırsat her zaman buluşmalardadır. yüz yüze tüm dert ve keyiflerinizle tanınırsınız orda. En yakında buluşma 10 var. kayıt yaptırın gelin. O kadar... www.bulusma10.com Buluşmalara destek...
......................................................................... Yarın Yorgun Kimselerin Değil, Rahatlarına Kıyabilenlerindir............................................. En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:09. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence msn daha iyi birbirimize proje fotoğrafları yollarız yaptıklarımızı anlatırız ben mesela deuluyum bir itülünün mimar sinanlının ne yaptığını çok merak ediyorum buyrun arkadaşlar isteyen herkez ekleyebilir
tansu_uzunoglu@hotmail.com En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:10. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
sanal sinerji
devrim niteliğinde olsa gerek ![]() soulpower87@hotmail.com isteyen ekler, sanal sinerji yaratır... pee ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Bizdeki amac bilgi paylaşımı olcaksa pek de gerek olmadığı kanısındayım...
Belki farklı bir platformda google group vs gibi bir grup olsa daha iyi olur ve de herkese daha bilgi ve de gündem haberlerden daha hızlı ve de karmasık bir yapıdan yoksun bir şekilde hedefini bulan bir proje olacağını savunuyorum ben...En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:11. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
http://www.arkitera.com/forum/showthread.php?t=8061 ziyaretlerinizi bekleriz.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
ben de msn olayına destek veriyorum..
ben mimar değilim ama tasarımı çok severim ve bu yüzden autocad i öğrendim.. autocad de hem bitirme ödevimi hem de kendi tasarılarımı gerçekleştiriyorum...
msn olayına gelince bence hızlı ve daha samimi olacağından doğru bir seçenek sinerji yaratmak için.... (hem msn de tekli değil çoklu konuşmalar da yapılıyor) hızlı, samimi ve kolay ulaşım olacağından bu düşünceye katılıyorum.. msn adresim : bayx_jeo@hotmail.com En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 00:12. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|