![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
merhaba ben fatma selcuk ünıversıtesı mımarlıktan yenı mezunum
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
cok güzel...........gerisi?
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
çok yoğundum yazamadım şimdı arçelıkte mımarlık yapıyorum. mutfak tasarım programları hakkında bilgısı olan herkesten yardım beklıyorum yada ıç tasarım hakkında |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
mrb fatma...eğer yalnış anlamadıysam modellemeden bahsediyorsun...çünkü bildiğim kadarıyla mutfak tasarlayan program yok..
modelleme içinde 3ds max i öneririm..kullanımı biraz karışık ama sonuç ürünler muhteşem..hadi kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
araştırmak lazım............
sevgili fatma, piyasaya hoşgeldin. kolaylıklar diliyorum sana.
Sordugun soruyu forumda araştırsan yani daha önceden bu konuyla ilgili yazışmalara baksan herkes açısından daha faydalı olur........ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
acaba mimar olmak mı bu kadar zor yoksa bütün meslekler bu kadar dertlı edıyomu adamı yoksa bu iş benım memleketımdemi bu kadar zorlaşiyor mutfak tasarımı başta çok zevk verıyodu ama..... şimdi sadece mımarlıktan sıkılmakla kalmadım nerdeyse yaşama sevıncımi elımden alacaklar hanımlarla uğraşmak gerçekten çok zor dayanamıyorum arkadaşlar bazen sabahlara kadar oturup neyapacağimı düşünüyorum. şimdi sizden yardım beklıyorum bu işi ve bu mesleği nasıl daha zevklı hale getırırım........ yoksa sizde..... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
birsey sormak istiyorum sen ic mimarmisin yoksa mimarmi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
SelÇuk Mimarliktan 8 Aydir Mezunum Yani Aslinda Mimarim Ama Şuanda Mutfak Tasarimi Yapiyorum Tabi Bazen Mesleki İŞlerİmlede UgraŞİyorum Onunda En Az İÇ Mimarlik Kadar Beni Yordugu SÖylenebilir Kisacasi ArkadaŞlar BaŞtan Sevmediginiz BÖlumde Okumayin .......
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
nasil oluyor bu anlayamadim mimarsin ancak mutfak tasarimimi yapiyorsun?
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
yasemın86 arkadaşim niye mımarlar mutfak tasarımı yapamazmı kı ben de iç mımarlık yapıyorum aslın da kolay anlaşilabilecek bişey bu görüşürüz ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|