![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vİyana Teknİk Ünİversİtesİ İle İlgİlİ Yardimlarinizi Beklİyorum
Merhaba arkadaşlar
Tüm 2006-2007 öğretim yılı boyunca bu forumu dikkatlice takip edip sunduğunuz bilgilerden olabildiğince yaralanmaya çalıştım ve össde yaptığım tercihte bu forumun çok büyük katkısı olduğunu söylemeliyim ve bu foruma zaman ayırıp bilgilerini aktaran herkese bireysel olarak teşekkür ediyorum. Bu yıl tercihlerimi yapıp ekonomi üniversitesi mimarlık bölümüne kayıt yaptırdım ve şuan hazırlık okuyorum.Ama viyana da eğitimide lise yıllarımdan bu yana araştırıyorum ki oradaki yaşam ve okuma güçlükleri yani sosyal yaşam hakkında hem araştırmalarımdan hemde orada bir akrabamın yaşıyor olmasından dolayı epey bilgim var.Bu konularda bilgi edinmek isteyen olursa yardımcı olabilirim.Fakat araştırdığım bölüm şuan bulunduğum bölümden farklı olduğu için viyana teknik üniversitesi mimarlık bölümüyle ilgili bir bilgim yok.O bölümde okuyan arkadaşlardan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tekrar yardım istiyorum.Okul kabul şartları OKUMA KOŞULLARI ve eğitim seviyesi.Okulun avrupanın en iyi 10 okul arasında olduğunu biliyorum.Danışman şirketlerle de görüştüm fakat net bir bilgi alamadım.En iyi bilgiyi orada okuyan yada okumuş olan birisinden alabileceğimi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba Ayça Özlem,
Benim ablam 6 sene boyunca Viyana Tıp Fakültesi'nde öğrenim gördü. Türkiye'de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazanmıştı. Sonra 2.sınıftayken Viyana'ya başvuru yaptı ve yaklaşık 1 sene içinde oraya kabul edildi. Viyana Teknik Üniversitesi'nde mimarlık okumuş bir tanıdığı bir bayan da var... Üniversiteye kayıt olmak için: Lise Diploması, Kayıtlı olduğun üniversiteden alınacak öğrenci belgesi, Viyana Teknik Üniversitesi (TUWIEN Home) sitesinden doldurulacak başvuru formu, Gördüğün derslerin sayılması için Transkript gerekli. Bir de Almanca'yı bilmek çok önemliymiş. Eğer yardımcı olabilmiş isem çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
benim de tu wien mimarlık bölümü ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. yani söylemek istediğim bölümün ve okulun kalitesi, okul sonrası, okulda ve şehirde yaşam. eğer orada okuyan birileri varsa bu sorularımı yanıtlamalarımı isteyeceğim. teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
viyana teknik
merhaba arkadaşlar ben viyana teknik üniversitesine gitmeyi düşünüyorum da eger bu üniversite hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum
msn adresim: caganfethi@hotmail.com TEŞEKKÜRLER |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|