![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Kocaeli Üniversitesi mi Karadeniz Teknik Üniversitesi mi?
Bir arkadaşımın kardeşi üniversitede mimarlık bölümü okumak istiyor. Aile durumu itibariyle Kocaeli veya Trabzon'da okuyabilir. Eğitim kalitesi itibariyle hangi ildeki mimarlık bölümünü tavsiye edersiniz???
Selamlar, Saffet |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşının üniversiteden beklentisine bağlı açıkçası. Kocaelide yeni yeni birşeyleri yerine oturuyor. Fakat hocalar 1. sınıftan itibaren öğrecilere nefes aldırmıyor. Verilen notlar düşük oluyor genelde. Karadeniz teknik üniversitesinde şartların ne olduğunu bilemiyorum fakat Kocaeli tarafında durum bu! Dediğim gibi aslında arkadaşının beklentilerine göre değişir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben kocaeli mimarlık ta okuyorum yeni acılan bölüm old icin herseyin yerine oturmadığı doğru düşük not verdikleri doğru ama ist a yakın olması hocaların cok ii olması bence tabi avantajlı ktü ye göre istersen hocalari araştırabilirsn
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Burası msn değil.
Lütfen "iyi" yazınız "ii" hem güzel değil hem de anlamsız. Bunun gibi konularda dikkatli olunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
ktü mimarlıkta okuyorum
genel olarak bakarsak ktü mimarlık hatırı sayılır bir bölüm. gelecek için önemli bir adım olabilir. yanlız arkadaşımızın dediği gibi beklentileri de çok önemli eğer hocalar konusunda beklentisi varsa şeker gibi hocalarımız var. bölümde arkadaşalrınızla ettiğiniz sohbet belli saygı çerçevesinde rahatlıkla yapabiliyorsunuz. tabi buda bir mimarlık öğrencisi için çok önemli bence. derslere gelince oda diğer bölümler gibi uğraştırıcı. teslim haftası üç gün uyumadığımı bilirim. gerçi ben ikinci sınıfım daha iyi bilgiyi mezunlardan veya 4. sınıflardan alabilirsiniz. aklıma gelenler bunlar. sorunuz varsa yardımcı olabilirim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|