![]() |
|
|||||||
| Okullar Türkiye ve KKTC'de mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama ve endüstri ürünleri tasarımı konusunda eğitimi veren üniversiteler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hacettepe Üniversitesi
İç mimarlık bölümü mezun olan ve okuyan arkadaşlar eklensinler bir zahmet saygılar
En son altandeniz tarafından düzenlendi : 30-11-2006 18:54. Nedeni: topluluk oluşturma çalışmalası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
selam
Selam Altan
Öncelikle başlığı (eğer kasıtlı yazmadıysan) düzeltmelisin. Sanırım bölümün öğrenci sayısının azlığından kaynaklı forumlara vb etkinliklere katılım da az oluyor. Sayısal azlığı daha kısa sürede iletişim sağlanması ile umarım bu başlık avantaja döünştürür. Serkan Ergun |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
H.Ü. İÇ Mİmarlik BÖlÜmÜ
Böyle bir başlık mı olmalı sence
daha iyi bir fikir var mı. teşekkürler altan deniz ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 09-05-2007 17:02. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
evet aslında sayımızın diğer okullara göre az olmasından dolayı böyle bir sıkıntı çekiyoruz ama herkes buraya gelirse (mezun-okuyan) güzel bir tartışma ortamı oluşturulabileceğini düşünüyorum.
Herkesi bekliyoruz.... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
slm Altan
İç mimarlar için, Hacettepeli iç mimarlar için yaptığın yapmaya çalıştığın herşey için sağol ama bu arkadaşları bir araya zor getirirsin, kimsenin havasından geçilmiyor son günlerde ![]() Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
gelenler arasından sevgilerimi sunarım herbirinize , daha beklemekteyiz saygılar
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
bugün hacettepe iç mimarlık bölümüne kaydımı yaptırdım.
herkese merhaba.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hacettepe Üniversitesi sayfasını geç fark ettiğim için üzgünüm.Bence de bölüm arkadaşlarımızla ve mezunlarla bir paylaşım ortamımızın olması iyi olur.Ben bizim arkadaşlara haber vereyim,onlarda forumumuza katılsınlar.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
bende hacettepe Ağaçişleri Endüstri mühendisliği mezunuyum. bizim bölümün teküyesi benim galiba bu sitey
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|