![]() |
|
|||||||
| Öğrenci Projeleri Öğrenci Projeleri bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
![]() |
Bağlama Atölyesi ve Konut
Ahmed İlyas Bilgin'in, Uludağ Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2006 - 2007 Bahar Yarıyılı Mimari Tasarım II dersi kapsamında, Öğr.Gör.Dr. Özgür Ediz, Öğr.Gör.Dr. Yavuz Taneli ve Öğr.Gör. Yıldız Çağlı yürütücülüğünde tasarladığı Bağlama Atölyesi ve Konut projesi Arkitera Öğrenci Projeleri bölümünde yayınlandı.
İncelemek için tıklayın.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Ahmet'i kutluyorum. Başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Bu benim ilk gözağrım o yüzden seviyorum.Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Bursa'da yaşayan bir mimar olarak merak ettim projenizin yeri nerededir? Mimari kurguya ne kadar etki etmiştir mesken.. Onun dışında tertemiz hatlar, yalın çizgilerle ando'nun etkilerini hissettim projenizde. Ellerinize sağlık!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Maksem bölgesinde , Erkek Lisesi'ni geçtikten sonra maksem fırınının karşısında yeri.
Çok sıkışık bir bölge. Genelde 5 veya 6 katlı apartmanlarla dolu. Dolayısıyla avlu ve bahçe ayrı bir önem kazandı projede. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Metin
Hayatım Maksem'de o sokaklarda geçti. Bursa'lı bir mimar olarak umarım ileride birgün bu tür çağdaş projelerin hiçbir engele (kurul,belediye,imar,il özel idaresi) takılmadan özgürce uygulanabildiğini görebiliriz. Özgür Hoca ve tayfası ile çalışmak Uludağ Ün. Mimarlık Bölümü öğrencileri için de ayrı bir şans. Başarılarının devamını dilerim.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|