![]() |
|
|||||||
| Öğrenci Projeleri Öğrenci Projeleri bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Zeyrek'te Kütüphane
Kübra Aygenç'in, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2007 - 2008 Güz Dönemi Mimari Proje II dersi kapsamında, Yard.Doç.Dr. Ahmet Tercan yürütücülüğünde tasarladığı Zeyrek'te Kütüphane Projesi Arkitera Öğrenci Projeleri bölümünde yayınlandı.
![]() Projeyi incelemek için tıklayın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkitera öğrenci projeleri bölümünde geç de olsa tanıdık bir isme rastlamak oldukça keyif verici. Zeyrek' in tarihi dokusuna duyduğu saygı tüm paftalarından belli oluyor. Kütüphanenin kendi içindeki başarılı çözümüyse takdire değer. Özenli çalışması için Kübra'yı tebrik ediyorum. Dilerim ki tasarımcının arkitera'da yayınlanan tek projesi bu olmaz. Ellerine, emeklerine sağlık!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
pek parlak olmasa da proje 2 için başarılı sayılabilir...lakin 2003 yılıında öğren,mine başlayan bi öğrenci halen proje 2 mi alıyor, yoksa bu projesi eskidir ve yeni mi göndermiştir bunu anlayamadım? çünkü 2007-2008 güz dönemi diyor!?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde ilk 2 sene temel eğitim yapılır. Bu 2 sene içinde bu temel eğitim kapsamında birçok proje dersi de alınır fakat ismi Mimari Proje değildir.
Eğitimin 3. senesinde ise ön şartı bu temel proje dersleri olan Mimari Proje alınmaya başlanır. Bilginize, |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ok anladım, cehaletime verin
yalnız şu tür cevaplardaki metin sonundaki "bilginize" kısmına da hastayım, ahhahah...hafiften bi "sinir katsayısı fırlaması" sembolize etmiyor değil...bilginize! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
1. sınıf 2. dönem projesi olsaydı övgüyle bahsedebilirdim belki ama 3. sınıf 2. dönem için program ve tasarım biraz basit olmuş.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|