![]() |
|
|||||||
| Öğrenci Projeleri Öğrenci Projeleri bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Galata’da Karmaşık Fonksiyonlu Yapı Projesi
![]() Arkitera Öğrenci Projeleri Bölümü'nde yeni bir öğrenci projesi. Hakan Demirel'in Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde 2005-06 Güz Yarıyılı'nda Yrd.Doç.Dr. Yasemin Say Özer’in yürütücülüğünde tasarladığı, MİMED'de başarı ödülü alan Galata’da Karmaşık Fonksiyonlu Yapı projesi Arkitera Öğrenci Projeleri'nde. Projeji; http://www.arkitera.com/studentproject.php?action=displayProject&ID=135 adresinden inceleyebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu başlığa daha önce hiçbir cevabın yazılmaması ilginç.
proje bence ismi ile aynı şeyi söyleyemiyor. yani karmaşık yapı dedikleri bu olmasa gerek. gerek plan-gerekse kesit ve cephelerde karmaşıklığa doğru bir eğilim varsa da tam manasıyla karmaşık bir yapıyım diyemiyor(bence).
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
"karmaşık fonksiyonlu" yapı, karmaşık olmayan bir yapı olabilmişse bu başarılı bir çalışmadır.. bence..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
o zaman bu cihette de pek de başarılı olamamış...
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Belki konuyla cok alakalı degil ama dikkat ettim üye adaylarının yazabildigi forumlarda sürekli bir neden download edemiyorum konusu dolasıyor. İnsanlar sadece birşeyler indirmek için mi üye olmak istiyorlar?
Benim tek istedigim öğrenci projeleri bolumde Galatada Karmaşık Fonksiyonlu Yapı adlı projeyi gönderen insana planları hakkında eleştiride bulunmaktı. Otopark planının kesinlikle işlemeyecegini cünkü 90^ lik bir park için yeterli mesafe geçiş mesafesi bırakmadıgını ve -aynı arsada proje yaptıgım icin biliyorum- egimin giriş çıkışa o şekilde müsade etmiyecegini söylemek istemiştim. Bunu buraya yazıyorum çünkü -dogru durust mesajlar atma taraftarı oldugum icin- buyuk ihtimalle ben 50 mesajımı tamamlayana kadar proje güncelliğini yitirmiş olacak. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|