![]() |
|
|||||||
| Öğrenci Projeleri Öğrenci Projeleri bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Yönetici
|
Projenizi anlatan metin Türkçe olması durumunda bir sorun oluşturmaz.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
projemi gönderemiyorum
buraya tıklayın lınkını tıkladıımda outlook acılıo ve outlook kullanmadığım ıcınde projelerımı gonderemıorum
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
Sayın "yildizli" küçük "i" yerine inatla küçük "ı" yazmayı bırakıp daha doğru bir dil kullanmazsanız, imlanıza dikkat etmezseniz forumdan ihraç edileceksiniz. Haberiniz olsun.
YTÜ'de öğretim görevliliği yapmış biri olarak rica ederim ki bari takma isminize uygun yazı yazınız. Arkitera Forum'dasınız Msn ile okul arkadaşınıza yazı yazmıyorsunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
|
merhbaa
bu bence haksızlık yaa
ben mezun oldum projem olmaz mıı ne oluyor mezunlar asıl bu işin en iyisini yapanlar |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok iddialı olmamış mı?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öğrenci Projeleri
Bilmiyorum ben mi göremiyorum, .jpeg,.gıf formatlı bir tek örnek yok;
Göremeyin ce şöyle bir anım geldi aklıma olayın direkt olarak yaşayan değilim ama iyi gözlemlemiştim. A.D.M.M.A. Mimarlık Fakültesi (Gazi) proje grubları içersin de kulakları çınlasın Orhan DİNÇ hocamın grubuna düşmeyelim diye bir çok arkadaşım çaba sarf ederdi, düşünce de uygulama da renkten renge girerlerdi pembe,kızarma,morarma ve bozarmaları görürdüm. Bütün bu olumsuzlukların sebebi de, Sayın hocam, o uykusuz kalmış arkadaşlarımın hem eskizlerini, hemde her eskiz için zorunlu kıldığı maketleri adeta parçalarcası na tanınmaz hale getirir idi. Yani şimdi göremeyince de acaba dedim genç arkadaşlar da eleştirilere mi dayanamıyacaklar tavrı içersindeler, yoksa zamanları mı yok.. Yoksa değerlendirmeler gizli mi? yapılıyor!! Sadece uygulamayı öğreneyim demiştim, Saygılarımla..
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
Konu dışı ama örnek içi bir anı da benden...Diploma projemin danışmanlığı için Orhan Dinç ile Sevinç Hadi arasında bir tercih yapma şansım vardı.Tereddütsüz Sevinç Hadi'yi seçtim,iyi de yapmışım.Orhan Hoca gerçekten de oldukça tavizsiz ve yıkıcı mizacı olan bir hocadır ama yaşayan bir abidedir ayrı konu.Onun grubundaki 10 arkadaşımız da dönem sonu gelmeden projeyi bırakmışlardı..
![]() Bir de sorum olacak,sanırım okulda yapılan projeler okula ait oluyordu.Bu yeni bölüm bu açıdan bir telif sorunu taşımıyor mu? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
|
Mimarin evrensel bir dili vardır.
İcabında bir yarışma öncesi bir kelime bile almancanız olmadığı halde almanca bir dergiden feyz alabilirsiniz. Maketi planı kesiti okursunuz. O yüzden mimari sunumlar dile bağımlı değillerdir. Sizin projeniz iyi olsun okunsun yeterli.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
|
Odİtoryum Tasarimi
tasarlanan projeler için açıklama bölümünde belirtilmesi gerekenler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
En son senna tarafından düzenlendi : 17-01-2007 19:51. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
Telif sorunu derken telif sorunu demek istiyorum.
"Sanırım okulda yapılan projeler okula ait oluyordu." demiştim. Yani bir yerde okulun bir üretimi,paftalara basılan okul mührüyle de bu olay resmiyet kazanıyor diye biliyorum... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
Benim projelerimin hiçbirine basıldığını hatırlamıyorum
Sizin okula özgü bir durum ve prosedür olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
|
Projenizin arsası, konusu, kaç metrekare olduğunu, binada ne gibi işlevler yer aldığı, tasarlarken neleri düşündüğünüzü vs. anlatan bir metin olmalı.
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Yönetici
|
Gelen yoğun istek üzerine ve bitirme projelerinin de yayınlanabilmesi için;
Alıntı:
Bundan yola çıkarak mezunlar en geç 1 sene öncesine kadar lisans döneminde yapmış oldukları projelerini gönderebilirler. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Forum Üyesi
|
neler gerekli?
arkitera öğrenci projelerine projemi yollamak istiyorum.
resimlerin boyutları, sayısı, metinlerin formatı vs.. nedir bilgi verirseniz sewinirim |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|