![]() |
|
|||||||
| Öğrenci Buluşmaları Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşmaları ile ilgili bütün gelişmeler bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarlık Öğrencileri Buluşması 9
Bu Yil Ercİyes Univ De Olacak 9.ÖĞrencİ BuluŞmasinda GÖrevlİ Olan Ercİyes Univ ÖĞrencİlerİ Kİmler Bİlgİsİ Olan LÜtfen Yazsin
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam uğurcum......yani öle oldunu sanıyorum...hani eskiz org falan diyince....ben kadir somuncuoğlu....sesini duymak güzel.....konuyla ilgili bilgim yok,sadece slmlar saygılar demek istedim....sevgiyle kal.....
![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
undefinedundefinedundefined
Benimde haberim yok. Sanırım komitedekiler internet kullanmayı bilmiyor.Öğrenip cevap vermeleri uzun sürecek . Kadir slm. Sen mezun oldun uğraşma öğrenci işleriyle.Ha bu arada Salvador Dali'nin Güncesini okudum. Senin anlattığıdan daha ilginçti. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
buluşma 9 internet sitesi varmı
buluşma 9 internet sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Umob Bulusma 9 Web Adresi
Merhabalar buluşma 9 un web adresi;
http://www.umob9erciyes.org dir. Katılmak isteyen arkadaşlar katılımcı formunu doldurması gerekmektedir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bulusma 9 un web adresi
Merhaba dostlarım..
buluşma 9 un web adresi www.umob9erciyes.org dir. Gecikmeden dolayı özür dileriz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
bir cevap
Selam kadir uğur benim
Aslında eskiz grubunun devam ettirilmesi için alttan gelen arkadaşlara klübü devrettik artık pek bi ilgimiz kalmadı aslında malum bir dahaki dönem kısmetse mezun olacağız o yüzden bu oluşumun devam etmesi için bu devrin gerçekleşmesi farzdı Artık eskiz.org benim kontrolumde değil yani sitenin kapalı olması 2. sınıfta bulunan arkadaşların sorumluluğundadır Ehh burda bi taş var aslında ama eminim kısa sürede düzelteceklerdir ) Neyse kadir bu arada tebrikler eskişehir yarışmasında dereceye girmişsiniz. Neyse özel konulara burda girmeyeyim...Bu arada Buluşma sitesi keşke biraz daha az grafikli olsaydı geç açılıyor çünki server biraz hızlı olsaydı pek sorun olmazdı ama yine de fena gözükmüyor Umarım buluşma da güzel geçer... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar hepinize merhaba ben buluşma 9 organizasyonundan sevgi baysal
kusura bakmayın geç oldu ama aksilikler yeni düzeldi evet web sitemiz www.umob9erciyes.org ve başvurularıımız başladı.afişleriniz bugün postalandı. bu arada size UIA yla ilgilide bir bilgi vermek istiyorum ; BULUŞMA 9 da yapılacak olana atölye çalışmalarında belirlenecek olan bir iki atölye UIA ya gidecek ve orada sergilenecek.Yurtdışından gelecek olan mimarlık öğrencilerine de aynı atölyenin çalışmaları yaptırılacak.Aslında bir eğitim kıyaslaması gibi.Biliyorsunuz diplomalarımızın geçersizliği gibi bir gundem hala konuşuluyor.Bunun yanındada 10 tane kadar afiş de UIA için hazırlanacak buluşma sırasında. Temamız "CİNNET"! Temayla ilgili ayrıntıları web sitesinde bulabilirsiniz.İletişim bilgileride orada mevcut.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kayitlar İle İlgİlİ
Sİtenin Kayitlar İle İlgİlİ BÖlÜmÜnde Sorun Var Galiba Kayit Olamiyoruz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buluşma 9 KTÜ Grubu
BULUŞMA 9'A KTÜ'DEN 2 GRUP HALİNDE KATILIM OLACAKTIR.
1.TRABZON GRUBU 2.TRABZON DIŞI GRUBU TRABZON DIŞI GRUBU DİKKATİNE!!!! www.umob9erciyes.org tan kayıt yaptırıldıktan sonra KAYSERİ TERMİNALİNDE karşılanmak isteyenler KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULLÜBÜ BULUŞMA 9 KOORDİNATÖRÜ ABDULLAH ÇIKRIKÇI'YA ULAŞMALIDIRLAR e mail:abdullahcikrikci@mynet.com tel:0535 251 82 82 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
BULUŞMA 9 TRABZON GRUBU
buluşma 9 a Trabzon'dan katılmak isteyen arkadaşlar önce www.umob9erciyes.org adresinden kayıt yaptırdıktan sonra KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULUBU ORGANIZASYON KOMITESİ VEYA KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULÜBÜ BİLİŞİM KOMİTESİNE ULAŞMALIDIRLAR ORGANİZASYON KOMİTESİ MUSTAFA TORAMAN BİLİŞİM KOMİTESİ ÇAĞLAR AYDIN |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
KTU Trabzon Grubu İçin ...
Listeye adını yazdıran veya daha sonra siteden kaydını yaptıran arkadaşlar Trabzon üzerinden gelişleri hakkında soru ve ya sorunlarını Çağlar Aydın ve ya Mustafa Toraman' a iletebilirler...
Organizasyon Komite Başkanı Mustafa Toraman 0533 811 92 82 / 0544 322 09 91 Bilişim Komitesi Başkanı Çağlar Aydın 0535 580 81 49 Saygılarımızla ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar buluşma 9 da yapılacak sunular hakkında bizi bilgilendirirmisiniz..
Eksiklerimiz varsa tamamlayabilelim..
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sunular Hakkinda
BuluŞma 9 Da Sunu Yapacak ArkadaŞlarin Dİkkatİne
ArkadaŞlar Sunular Bİlgİsayar Ortaminda Power Poİnt Programinda HazirlanmiŞ Olmasi Gereklİdİr. Mİmarlik Tarİhİ Dersİnde Yapilan Sunularin SİstematİĞİ Nasilsa KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ BuluŞma 9 Ercİyes Dede Sunulari Ayni Sİstematİkte Olacaktir. Sunular İsteĞe BaĞli Salonda Yapilacaktir..... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
KesİnleŞen Sunular
1.atakan PalaŞoĞlu__geleneksel ArnavutkÖy Evlerİ
2.mustafa Toraman_geleneksel Rİze Findikli Evlerİ 3.selİm Balci _geleneksel Artvİn Evlerİ 4.abdullah ÇikrikÇi_geleneksel NevŞehİr Evlerİ 5.kadİr Uyanik _eskİz_yaĞli Boya_kuru Boya Sergİsİ Sunu Yapmak İsteyen ArkadaŞlar 05352518282 Numarali Telefondan BuluŞma 9 KtÜ Grubu Temsİlcİsİne UlaŞmalari Gerekmektedirler ........ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|