|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
benzin istasyonu örneklerini arıyorum!
dönem projem için benzin istasyonu tasarımı yapıyorum.acaba bildiğiniz planlarıyla beraber örnekler var mı?açıkçası ben internetten sadece birkaç tane resim bulabildim.
eğer ilgilenirseniz teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
sadece ihtiyacı bilmen yeterli
örneklerini göreceğin benzin istasyonlarının sana bir yarar getireceğini sanmıyorum.sadece benzin istasyonumu yoksa dinlenme tesisimi.benzin istasyonlarının alt yapı projeleri dahilmi .belirtirsen bir kaç fotoğraf gönderebilirim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
istediğin kriterleri e mail adresime bildirirsen ( vaziyet planı-akaryakıt istasyonu-cep istasyon-dinlenme tesisi vs. vs..) elimde hayli miktarda proje var.( büromun ihtisas konularından birisi budur ). yardımcı olabileceğimi sanıyorum.adresim : tckocak(at)gmail.com
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
benden istenilen benzin istasyonunda sadece bir kafe olacak.yani kapsamlı bir dinlenme tesisi değil.hocalar çeşitli örnekler istiyorlar bizden.mail adresim: zuzi_zuzu@msn.com
ilginiz için teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Akaryakıt istasyonları üzerine çalışan şirketlerden edineceğin projeler belirli standartlarda ve çoğu zaman tip projelerdir.Diğer yapılardan biraz farklı olarak çok zengin bir tipolojiye sahip diiller.(yanılıyorsam beni de bilgilendirin lütfen
) ama bir akaryakıt istasyonunun kurulum ve yerleşim mantığını anlamak açısından incelemeni tavsiye ederim.gerçek şu ki akaryakıt dağıtım firmaları kurumsal kimlik denilen ve istasyonun şeklini şemalini de kapsayan tüm kreatif kararları alarak bunlara uyulmasını zorunlu tutarlar ki bu örnekleri kentteki bir çok istasyondan bir kaçını gezerek inceleyebilirsin. bir okul projesi olmasından dolayı şirketlerin koşul ve kararları seni bağlamaz zaten ama bu deneyimi kendini geliştirmek için kullanmak adına tasarlarken olabildiğince doğru kararlar alman çok önemli bence. istersen ben de bir kaç örnek gönderebilirim.. esragunesh@gmail.com kolay gelsin ![]()
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
AMV > Proje Tipleri > Benzin İstasyonu
(Önce login olmanız gerekiyor)
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mrb ben de benzin istasyonu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
![]() |
|