|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
s.o.s yardım istiyorum
değerli meslektaşlarım ben henüz mesleğimde yeni bir içmimarım.4 yılımı tamamlamış olsam bile alttan derslerimle ilgilenip diğer bir yandan çalışıyorum.sorum şu; okulda ki proje dersimde konu olarak banka,pansiyon, apart otel seçenekleri var.hocam bana bankanın iç mekan çözümlemesini konu edin kendine dedi.bende sevgili büyüklerimden yardım istemeye karar verdim.diyeceğim şu ki, bir bankanın iç mekanı çözümlenirken nelere dikkat etmeliyim ve nelerle karşılaşabilirim.İlginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
slm...
daha sonra daha detaylı bilgi verebilirim ama su anda iş dolayısı ile ufak tiyolar vereceğim...tabii kabul edersen.
banka ları düşün, önemli sıkıntılar nedir? güvenlik, sıra bekleyen insanlar ( simdi sıra numaraları var ama veznelere ulaşım hala sorun) bazı özel bankalarda müşteri ile yakın görüşme imkanları var eğer kalabalık bir banka olmayacak ise bu iyi bir çözüm sadece müşteri değil bütün gün orada olan çalışanları da düşün hatta bence bir şube ye git yoüun olmadığı bir zaman oradakilerle konuş, birde yoğun bir zaman da duruma bak tasarımcı sensin, sorunları bul ve çözüm üret. bir de teknik sorunları unutma ,kablolar falan asma tavan ....... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|