|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Konut Kültürü" Konulu Ödevime Yardımcı Olur musunuz?
1. sınıf öğrencisiyim Konut Kültürü Hakkında internetten bilgi araştırıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşekürler..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Belli bir bölgenin konut kültürü mü, yoksa Dünya'da konut kültürlerinin milletlere ve bölgelere göre incelenmesini mi içeriyor araştırmanız? Örnek: Türkiye'de; Karadeniz evleri, Safranbolu evleri, Osmanlı evleri..veya tarihten Hitit evi, gibi... Dünya'da ; Japon ev kültürü, İskandinav, İngiliz, Kuzey Kutbu ( Alaska ) ev kültürü, ...veya tarihten Mayalar, Aztekler, Mezopotamya, Çin, Hindu konut kültürleri gibi mi ? Belirli bir çerçevesi var mı araştırmanın ? Çok geniş bir konu ve internette tek tek her başlığın ayrı araştırılması gerekebilir... Başarılar ....................... Türk ev kültürne bir örnek link: http://www.kulturturizm.gov.tr/porta...p?belgeno=5758 http://www.kulturturizm.gov.tr/porta...p?belgeno=5757 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
...
eger yazıylı bir kaynaktan arstırmak istersen *Şengül Öymen Gür* 'ün *Konut Kültürü* adını tasıyan tavsiye edebileceğim bi kitabı var..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilginize tesekkur ederim..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
hadi lan
sen bulduysan bana yardım et beleşçi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
boşverin o kitabı
o kitapta bizim istediğimiz tarzda bilgi yok yani bina bilgisi tarzında unutun onu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
kartal sen mimar mısın diyebilirim bu yazdıklarının seviyesine ve kitap hakkında ki yorumuna bakarak. Arkadaşlar çok değerli bir kitap. Konut hakkında bilgi edinebilinecek en iyi kitaplardan biri bence. Alıp almamanız size kalmış ama en azından gözgezdirilmesi gereken bir kitap.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|