|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaslar bu sıtede ben yenıyım hemde bayagı bı yenı cunku daha 1 saaat olmadı uye olalı sızden bır rıcam olacak ben mımarlık son sınıf ogrencısıyım ve bu donem proje dersınde büro carsı bınası yapıyorum ama bana acılen yapılmıs buro carsı bınalarından dış cephe orneklerı lazım 3boyutluda olabılır yardım edersenız cok sevınıcem sımdıden tesekkurlerrdilekatasoy_@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
ben inşaatcıyım ama...
merhaba ben inşaatcıyım ama yardım etmeyi çok severim,geçen sene üst sınıfdan bir arkaşım benim projeme yardım etmişdi çok mutlu olmuşdum,bende yardım edersem sende çok mutlu olursun heralde,insanlık icabı yani
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
slm:)
slm cevap verdıın ıcın sagol bu arada benım babamda ınsaatcıdır o yuzden az cok anları ınsaat ısınden de yardımcı labılecek herkese de acıgım sımdıden tesekkur ederım zahmet verdın sagolasın
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
biraz daha açarmısın
biraz daha açar mısın? detaylı ne istediğini tam yazarmısın yani.Aradığını ne olduğunu iyi bilirsen rahat bulursun....
|
|
|
|
#5 |
|
Ziyaretçi
|
benimde projeler
benimde hazırlamak zorunda olduğum projeler vardı,yazsaydın elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyordum,fakat benim projeler başlayınca diğer projelere bakmam zor oluyor (ayriyeten araştırmrak yani)ama rastlarsam sana gönderirim...
iyi bayramlar |
|
|
|
#6 |
|
Ziyaretçi
|
bir hafta sonra olabilir mi
şimdi benim acilen yetiştirmem gereken ödevlerim var ama bir hafta sonra sana bazı örnekler göndersem işine yarar mı?
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|