|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
help me...?
kampüs yerleskesıyle alakadar proje ornekleri nereden bulabılırım bana yardımcı olabılır misiniz.
En son ayasofya tarafından düzenlendi : 24-09-2005 19:15. Nedeni: anlamsız ve ingilizce başlık |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Yanlış yerde konu açmışsınız ama olsun belki size faydası olan olur aramızdan diye yerini değiştirmedim. Bu bölümdeki mesajları okursanız aslında mimarlık bölümüne veya proje bölümüne yazmanız gerektiğini görürsünüz.
Bu arada lütfen Türkçe ve anlamlı konu başlığı açınız. "help me...?" diye soru başlığı olmaz. Ayrıca kampüs ile yerleşke aynı şeydir. Ayrıca ve ayrıca "kampüs yerleşkesiyle alakadar örnek proje" cümleniz için de sizi kutluyorum. "alakadar olmayan" proje örneği vermeyelim "alakadar" olsun değil mi proje.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
ukalalık for ever ...
devam ayasofya... hakaret değil severim ben mimara adam ukala olacak |
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
diger acıklama getirmek zorunda hissettigim mevzu ise; kampus ve yerleşke terimleri üzerinde olacak. yerleşke: bir alan üzerinde mesken tutulan yerleşilen, yer tutulan yerdir. kampüs ise ; yerleşkeye göre daha tanımlı olan üniversitelerin yerleşim alanlarını ifade eder.'' kampüs yerleşkesi'' ' deki kampüs kelimesi ise üniversiteyi işareten kullanılmış bir kelimedir. "kampüs yerleşkesiyle alakadar örnek proje"' de geçtigi gibi ''alakadar olması'' gerekiyor.diğer türlü sizce de anlamsız olmuyor mu? son olarak ise, ifade biçimlerine bukadar takıntınız oldugunu bilmiyordum!... yine de uyarılarınıza teşekkür ederim.ukalaca olsa da... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|