|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Selam arkadaşlar..
Proje dersim için banka tasarlıyıcam.Ama elimde banka projesi yapmaya tasarlamaya uygun bir proje yok.sizlerden ricam eğer öyle bir proje elinizde mevcutsa veyahut bulabilirseniz bana yolluyabilirmisiniz ..yardımdılarınızı bekliyorum teşekkür ederim saolun.. İyi çalışmalar.. ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
hehe
Proje bulunmuştur herkese teşekkürler ediyorum..
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
bende banka projesi aramaktaylm yardlmcl olursanlz sevinirim....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
hani bana..hani bana!
bende istiyorum banka projesi, hatta modern bankalarda ne gibi eklentiler olmakta onuda anlatan bi arkadas cıkarsa cok makbule gecer.. tesekkurler..saygılar. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
AMV > Proje Tipleri > Banka
http://amv.arkitera.com/buildingType...ngType&btID=73
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bandaaaaaaaaa
bende banka yapıorumda bana da yollarsanız seviniriiim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
hiç bankaları gezilebildiği kadar gezmeyi oradaki mimari durumların(işlev,estetik vs.)olumlu ve olumsuz yanlarını gözden geçirip sonuçlarını projelerinize yansıtmayı denedinizmi?ben bunu hep yapıyorum ve çokta işe yarıyor biraz projelerinize yaşanmışlık katın bir konutu tasarlarken nasılki hayallerinizi süsleyen evden birşeyler katmaya çalışıyorsunuz onun gibi kolay gelsin
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bitirme projem banka
bu konuda ben de yardım istiyorum elinde bu konuda döküman olanlardan yardım bekliyorum. Yada bildiği internet link i var ise buradan ya da özel mesaj yolu ile cevap bekliyorum.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|