|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba okulda rem koolhaas ın villa dall'ava hakkında bir ödevim var ve bir türlü ilerleyemiyorum pek birşey bulamadım.. bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?? evin planını falan bulsam mükemmel olurdu şimdiden teşekkürler En son lumina tarafından düzenlendi : 18-10-2007 00:05. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Birinci linkde projenin gorunus ve axonometric cizimleri var.Ikinci linkde ise projenin genel tanitimi ve fotograflarina ulasabilirsin.3.link de ayni sayfanin ingilizceye tercumesi(10 numarali linke basman lazim). Umarim isine yarar.
Bir de internetten aramalarini Villa Dall'ava seklinde yazarak yaparsan daha cok sonuca ulasabilirsin. Ayrica sanirim boyle yeni sorular icin yeni konu bolumunden yazman lazim... Design Thinking - Rem Koolhaas '+' Translated version of http://www.aroots.org/link/rem-koolhaas-ava.html En son lumina tarafından düzenlendi : 26-05-2007 00:17. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konu, ilgili olduğu bölüme alınmıştır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Villa dall'ava yı le Corbusier nin Villa la Savoie ile karşılaştırmalı incelemeni öneririm. Bir ara ben de merakımı gidermek üzere bu yapıyı incelemiştim. Edindiğim kayıtları çekip çıkarabilirsem evimdeki bilgisayardan haberdar ederim.
En son lumina tarafından düzenlendi : 18-10-2007 00:06. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|