|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
"(H)otel tasarımları, geçmişten günümüze (H)oteller , butik (H)oteller "
bunlarla ilgili bir lisansüstü tez çalışmam var , bilgilerini , kaynaklarını paylaşacak......kaynak gösterecek Mimar , İç Mimar arkadaşlar fikirlerinizi ve çalışmama katkı sağlayacak yönlendirmelerinizi bekliyorum En son end_bay tarafından düzenlendi : 07-07-2004 10:05 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
![]() |
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
evet..........................
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
tam olarak ne aradığınızı bilmiyorum ama bende bu sene lisans son sınıfta otel tasarımı aldım..şu an araştırma aşamasındayım.karşılıklı yardımlaşabiliriz heralde??
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Slm
benimde tez konum butik otellerin ortaya çıkışı tanımı yakın tarihçesi ve türkiye turizmine olabilecek ekonomik katkısı ile ilgili fakat ben yeterli kaynağa ulaşamadım. yardımcı olursanız ban çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
msgsü kütüphanesinde oteller hakkında yapılmış bir tez var
bilgisayarından tezler arasında otel diye aratın çıkar ,tezleri dışarı vermiyorlar ve fotokopide pek çektirmiyorlar ama fotoğraf makineleriyle birşeyler yapabilirsiniz.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Butik otel
Bu dönemki proje konumun butik otel olması sebebiyle; bu konuda benim de bilgiye ihtiyacım var.özellikle uygulama projeleri olarak. elinde dökümanları olanlar benimle paylaşırsa çok hora geçer.
Kolay gelsin... En son dilaraolmez tarafından düzenlendi : 22-09-2007 21:55 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
bende butik otel çalışacağım proje dersinde herkese kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
yardımcı olabilirdim ama sanırım tezini bitirmiş olmalısın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Arcmim belki bize yardımcı olabilirsin...
Süreli yayınları karıştırdım; kurcaladım; YEM Dökümantasyon Merkezi'nden ilk zamanlarda nerdeyse çıkmadım... İnternette bulduklarım ve bir çok kitap da sadece görsel olarak tatmin etti ama oteller hakkında plan çözümlemesine yönelik özellike mix-use denilen bir arada kullanım ( otel%ofis%alışveriş ) üzerine çok az örneğe ulaşabildim... Mix-use'larda otel ve ayrıca apart oteller (lux apart diyelim) hakkında gösterebileceğiniz referanslar var mıdır ? Apart otelle butik otel kavramları bazen karışsa da yine nazaran butik oteller hakkında bilgiye ulaşmak mümkün ama apart oteller hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim... Eldeki verileri paylaşmaya gelince açıkçası dijital ortamda pek bir şey yok elimde ama otellerle ilgili önerebileceğim bir sürü kitabım oldu artık Bir de YEM'i önerebilirim...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|