|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
arkadaşlar sahil kenarında 5 yıldızlı tatil köyü projemiz var ama osmanlı selçuklu mimarisi kullanılarak yapılacak selçuklu mimarisi hakkında hiç bi bilgim yok neyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
mimarlar peyzaj mimarları yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
![]() |
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
tatil köyü !!!!!!!
Siz tatil köyünüzün konseptini bile belirlemişsiniz...Tatil köyü gibi bir konuyu bu kadar kısır döngü içersinde çözmek...Kalıp aramak...Ve soruyu nasıl bu şekilde sorabiliyorsunuz anlam verilemez...Ve daha ilk mesajınızdan bu tarz bir yardım istemek ? Öncelikle kimsiniz,hangi okulda; hangi bölümde ve kaçıncı sınıftasınız...? Bunları bir açıklasanız ? Forumun kuralları var.Burası mp3 ya da film arama forumları değil.Lütfen kendimize yakışanı uygun yolu ile yapalım.
Ve tatil köyü için kulaktan dolma ya da msnden yazışma veya kişisel sohbet tavsiyeleri üzerine araştırma yapılmaz...Yapılamaz. Benim Lisans Bitirme ödevim olan bu konuyu irdelerken bile ne kadar çok açıdan baktım ki bu bile kafi değildi aslında. Tatil köyü içeriği; tatil ve köy kavramları kadar basit değil. Tatil köyü gibi kompleks bir konuyu daha ayrıntılı olarak irdelemek için daha içerikli sorular sormalısınız. Kolay gelsin. Saygılarımla
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Nedir bu? Okul projesi mi? Açıkçası okul projesi ise gerçek uygulamalarından daha fena. Haydi Türkiye'de temalı tatil köyleri belli koşullarda yapılıyor, bu iş artık akademik ortamlara bu şekilde yansıdıysa vay halimize. Eğer bu okul projesi ise konsepti siz mi belirlediniz yoksa verilen konsept bu mudur?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
![]() |
Osmanlı selçuklu mimarisi diye bir mimariyi tanımlayan kişi bir öğretim görevlisi mi?
1- Bu öğretim görevlisinin akademik ünvanı ile ismini paylaşmanızda bir mahsur var mıdır? 2- Kendisi buraya gelip de bu tür mimari örneği gösterebilir mi? Aman ha Kuşadası'ndaki Adliye Sarayı'nı örnekleyecekse hazırlıklı gelsin. örneği burada fotoğraflarla vardır. Tasarlanmamış Mekan Üretkenliği ve Dönüştürülmüş Tatil Tüketimi
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Adım Merve, Adana Çukurova Üniversitesi'nde peyzaj mimarlığı öğrencisiyim. 3. yılım, tabiki_de böyle bir araştırmayı sadece forum ve msn'den araştırıyor değilim; internetten, kütüphaneden ve hocalarımdan destekli bir araştırma içerisindeyim ve zaten yeni başlanmış bir araştırma bu. Sadece böyle gerçek mimar ve peyzaj mimarlarının bulunduğu bir forumdan yardım almak istedim. Ek olarak ilk defa yazıyorum; öyle mp3 veya film arama gibi bir niyetim de yok. Kural ihlali yapmışsam affola.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum Osmanlı Selçuklu Mimarisi yazması benim hatam, Osmanlı ve Selçuklu (Anadolu) Mimarisi olması gerekiyordu "ve" bağlacını unutmuşum, özür dilerim. En son architurk tarafından düzenlendi : 08-10-2008 17:18 Nedeni: özensiz Türkçe yazımı |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|