|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
İlk Projem
slm arkadaşlar bu benim ilk projem olacak yardım istiyorum. mimarlerın diğer mesleklerle dialog kurabilecekleri bir iletişim merkezi planlayacağız haftaya fonksiyon şemsını çıkarmam lazım yrdımlarınız için şimdiden tşk ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Yardım istediğiniz şey nedir? Ben anlamadım sanırım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Hocanızın sınıfta söylediğini ya da sorduğunu Arkitera'da direkt sormanız çok hoş değil.
Belki size o problemi veren ve kendi araştırmanızı yapıp KENDİNİZİN ÇÖZMENİZİ isteyen hoca buraları okuyor hatta yazıyor olabilir. Aramızda ciddi sayıda öğretim görevlisi var. Haber vereyim. Türkçenize dikkat ediniz. Bu da çok önemli. Bir de ön araştırma yapsanız da armudun pişmesine ağzınıza düşmesini beklemeseniz. Değil mi efendim???
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
kanımca yanlış bir tavırla bilgi almak istedin.ön araştırmanı ve bu sorunun sende uyandırdıklarını bizimle paylaşarak işe başlasaydın; hem probleminin çözümü için doğru bir yaklaşım olurdu hem de seni daha iyi anlar daha rahat cevaplardık....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
architect55 çok doğru söylüyor katılıyorum. Önce eteğinizdekileri dökün bulduklarınızın aynısını size söylemiş olmayalım daha yararlı olalım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Birinci sınıftaki soğuk duş etkisi
aslında burada arkadaşımızın düştüğü panik durumunu ve birinci sınıftaki o çaresiz anları anlamak lazım...daha lokal nedir,mimar nedir,proje nedir öğrenemeden proje istenmesi...burada sanırım söylenebilecek en makul şey şudur;mimarlık eğitiminde tamamen yalnızsın,kendi iç pusulanla tüm o mekanların ne olduğunu ve nasıl tasarım yapıldığını çözebilirsin...bu eğitim boyunca kimse sana, senin araştırıp uykusuz gecelerde yapa yapa,çize çize öğreneceğin bilgileri veremez,verse de sen sindirip hazmedemezsin... şanslısın ki google var,arkitera var,adsl var..."bizim zamanımızda yoktu bunlar"
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|