![]() |
|
|||||||
| Müzik & TV & Sinema & Tiyatro Beğendiğiniz solistler ve gruplar, önerileriniz, konserler; sahnede ve beyaz perdede olup biten her şeyi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Dinlediğiniz en depresif parça
dinlediğiniz, içinizi burkan, çok dinlenmemesi gereken, "sağlığa zararlı" şarkılarınız neler ?
benim favorilerim arasından ilk dört, atom heart mother - pink floyd one last goodbye - anathema a saucerful of secrets - pink floyd starless - king crimson |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
|
sentenced-mourn
-no one there opeth-harvest -bleak metallica-turn the page -mama said off cok var hepsi sakat bırakır insanı walla...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
|
A Perfect Circle - The Noose (Thirteen Step Albümü)
Michael Andrews - Mad World (Donnie Darko Soundtrack'inden) ve tabi ki hem Lord of the Rings The Two Towers Trailer'ında hem de Requiem for a Dream Soundtrack'inde bulunan "o" parça (adı var mı bilmiyorum)
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Lux Aeterna.. o sarkinin adi.
Metallica: Unforgiven GNR: Estranged Dream Theater: space-dye vest Death: voice of the soul Cardigans: feathers and doom anathema: deep / fragile dreams tori amos: original sinsuality zeki muren: gitme sana muhtacim / imkansiz(bu oldurur..) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
dinle öl
anathema:anyone anywhere
pain of salvation:second love this heart of mine undertow opeth (yorumuyla):soldier of fortune white lion:when the children cry mor ve ötesi.23 gece hayat bunları dinleyince oencereyi açıp nekadar yüksekteyim diye bakıyo insan.bunların dahasıda var tabi Ben bu gidişle çok yaşamam heralde
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
James - Watering Hole olsa gerek
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Empyrium - The Shepherd And The Maiden Ghost
Empyrium - Trying Brokenhearted Opeth - To Bid You Farewell dinlerken dikkatli oluna (ozellikle Empyrium)...yalniz dinlenilmeye.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
All About Eve - Marthas HArbour... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
blackfield - cloudy now
porcupine tree - arriving somewhere but not here no-man - animal ghost (depresif olduğu kadar garip bir olgun hüzün hali) cinematic orchestra - dawn chroma key - undertow david darling & ketil björnstad - upland pat metheny - are you going with me |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Hepsi defresif değil ama hüzünlü,duygu yüklü diyeyim. Zaten sürekli depresif dinlemek zararlı akıl sağlığına
![]() Anathema - fogotten hopes Beck - everybody's gotta learn sometime Brainstorm - hide on the moon Bright eyes - haligh haligh a lie haligh Bülent ortaçgil - yağmur Buz - nefretim kederimden Chopin - adagio Chopin - nocturne for violin and piano chopin - nocturne op. 32 (intermezzo) Clint mansell - lux aeterna Dark tranquility - insanity's crescendo Dark tranquility - Therein Dashboard confessional - this bitter pill Emiliana Torrini - if you go away Ewan mcgregor - your song Ezgi'nin günlüğü - 1980 Ezgi'nin günlüğü - eksik birşey Ezgi'nin günlüğü - gemiler gibi Francisco tarrega - Alhambra Guns N' Roses - Don't cry Iced Earth - A question of heaven Iced Earth - I died for you Iced Earth - melancholy In Flames - only for the weak In Flames - ordinary stroy In Flames - my sweet shadow In Flames - Take this life Johnny Hollow - Skeleton Song (aman diyim tehlikelidir) Katatonia - I break Katatonia - tonight's music Katatonia - rainroom Katatonia - passing bird Kidney thieves - crazy Kidney thieves - serene dream King crimson - epitaph Kiss - I still love you Lacrimsosa - Alleine zu zweit Lacrimsosa - Halt mich Lacuna coil - cold heritage Lacuna coil - falling Lacuna coil - purify Lacuna coil - stars Lacuna coil - the ghost woman and the hunter Leonard Cohen - famous blue raincoat Leonard Cohen - letters Leonard Cohen - a thousand kisses deep Meadeth - promises Michael Galasso - In the mood for love Moonspell - awake My Dying Bride - for you My Dying Bride - the cry of mankind My Dying Bride - two winters only Opeth - harvest Opeth - hope leaves Opeth - to bid you farewell Orphaned Land - the beloved's cry Ozzy Osbourne - I just want you Pain of salvation - oblivion ocean Pain of salvation - second love Pearl Jam - Black Pi - Herşey zor Pilli Bebek - Siyah beyaz goran bregovic - por una cabeza Portishead - roads Portishead - sour times Queen - bohemian rhapsody Radiohead - Street Spirit Radiohead - rabbit in your headlights Radiohead - 2+2=5 Radiohead - creep Radiohead - I will Radiohead - karma police Radiohead - paranoid android Rammstein - Ohne Dich Reamonn - Supergirl Reamonn - tonight Reamonn - Jeanny Remy Zero - Gramarye Rolling Stones - anybody seen my baby Saybia - guardian angel Saybia - I surrender Saybia - the day after tomorrow sSaybia - the second you sleep Scorpion - still loving you Scorpion - wind of change Secret Garden- Nocturne Sonata Arctica - shy Sunny day real estate - pillars The cranberries - yeat's grave The deceberists - my mother was a chinese trapezard The deceberists - we both go down together Theatre of tragedy - a distance there is Theatre of tragedy - a rose for the dead Theatre of tragedy - angelique Theatre of tragedy - lorelei Theatre of tragedy - siren Theatre of tragedy - venus to/die/for - silence tells more Tori amos - sleeps with butterflies Vega - bu sabahların bir anlamı olmalı Vega - alışamadım yokluğuna Vega - ankara Vega - elimde değil Vega - iz bırakanalr unutulmaz Violent femmes - color me once Wasp - Hallowed ground Yaşar Kurt - ruhum Yaşar Kurt - Korku Yo yo ma - In the mood for love Yo yo ma - cello suite no 1 , 1. prelude Yo yo ma - slumber my darling Yüksek sadakat - dönceksin diye söz ver Umarm yeterli olmuştur
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
aşmışsın sen Sensible
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
lacrimas profendre-solicitude,silence
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
ajdar ve tv ye çıkaranlar
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Şehir Plancısı
|
One Last Goodbye dinleyip dinleyip ağladığımı bilirim.Ötesi var mı.
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Anathema, Radiohead ve Tori Amos dinleyip depresyondan depresyona koşmak mümkün. Aslinda bir tür ters okumayla her tür şarkıda depresif olunabilir.
Örneğin: "Feeling Good" Muse cover'ı ya da Nina Simone'un orijinalinden dinleyip "ya ben neden mutlu olamiyorum, ağaçlar çiçekler böcekler, tamam güzeller ama neden ben bu güzellikle yetinemiyorum" diye bir düşünce akışı kurup dep Bu şekilde "Hayat Sevince Güzel" ile bile depresif olunabilir kanaatindeyim.. Hatta en depresif şarkı o bile olabilir, evet.... Hayat sevince güzel (hadi ya, ama ben sevemiyorum işte) Sevince tatlı günler (benim günlerim hep acı) Bir kuşu kelebeği (yaşamları ne kadar kısa, bir anlık varoluşlarının neresini seveyim, acı veriyorlar bana) Bir taşı sevin yeter(Psychodelic Rock'u sevdim, o yetiyor bana evet) Vesaire vesaire. Kıssadan Hisse: Depresyon kişinin ruhundayken, kuş şakıması bile über depresiftir.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|