![]() |
|
|||||||
| Müzik & TV & Sinema & Tiyatro Beğendiğiniz solistler ve gruplar, önerileriniz, konserler; sahnede ve beyaz perdede olup biten her şeyi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
bi alt tarafta da gördüğünüz üzere THE O.Z. en başta olmak üzere ondan sonra ise NİP/TUCK ? we başka yok yani bu 2si ilk sıradalar
sizinki ne/ler? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Jet-Ali DİZİSİ
www.jetali.net e girin bakın yakında ve bu gidişle Jet-Ali DİZİ çekecek ve Türkiye değil tüm Dünya da izlenecek bir dizi olacak
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
cok ..
sayın murdered girl cnbc e deki dizilerin hepsi yeterince gusel zaten içlerinden ayırt etmeye gerek yok yanlız beni yanlış anlamzsan forumda konu olucaksa daha farklı toplumsal yada ne biliyim herkesin ilgi gosterecegi konular acarsan sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
ilgi gösterilip gösterilmemesi insanların elinde ben merak ettiğim konuları açıyorum cwp weren weriyor. ha ewet yanlış anlamadım ama bu kadar boş konuların içinde neden bana söyleme ihtiyacı hissettin anlamadım? ayrıca bu bölüm kahwe molası bırak da sosyal konularda açabileyim forumumu değil m ama????????
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
haklısın
haklısın saygı duyuyorum tercihine
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
teşekkür ederim
ama umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
bir aralar Avrupa Yakası izlerderdim ama artık TV seytremiyorum sadece vcd filmler...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Bi aralar Kanal D'de Seher Vakti diye bi dizi vardı.. Adana-Mersin yöresinde çekliyordu, ve hem konu bakımından hem de cast yönünden güzel bi diziye benziyordu .. ama o da reyting canavarına yenik düştü işte..
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
|
seher vakti bencede çok iyi bir diziydi müziği falanda çok güzeldi ama popüller baldır bacak programları karşısında eriyip gitti. maalesef ülkemizde baldır bacak daha çok reyting ediyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Seinfeld: yıllar geçse bile espriler hala komik. Ne yazik ki haftada bir gun yayınlanıyor ve o da Avrupa Yakası ile çakışıyor.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Alıntı:
antropolog.. çook haklısın. Adam gibi bişeyer yapılıyor ve ne yazık ki -senin de deyiminle- baldır bacak programlarının arasında kaybolup gidiyor... Aslında suç biz izleyicilerde.. Ortam olunca bu tür 'baldır bacak programlarına' atıp tutuyoruz ama sıra izlemeye gelince, televizyounun karşısına geçip, hipnotize olmuş gibi izlemeyi de biliyoruz.. Bizden adam olmaz arkadaşım
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
|
kesinlikle katılıyorum haşim demir
artık ya herru ya merru demeli ya baldır bacak programları ya da kaliteli yapımlar, kişi tercih hakkını kullanmalı. bizim evde 3 tv var herkes istediğini izler. ablam tam bir paparazzi tutkunudur. ben spor programları başta olmak üzere kaliteli olan herşey. bizim evde sürekli olarak tv kavgası yapılır. herkes kendi izlediğinin önemli olduğunu iddia eder. aslında herkesin önceliği ve önem sırası kendince haklı ama yinede aile içi tv kavgası harika bişey bana aile ortamında olduğumu hatırltan tek şey bu. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Alıntı:
Heheheh... Mesajın son bölümü özellikle hoşuma gitti ama yine de en güzeli oturup ailece izlenen programlar bence..
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
|
bencede ailece oturup mısır patlatıp özelliklede mutlu ailelerin anlatıldığı eski türk filmlerini (özelliklede adile naşit münir özkul tarık akan kemal sunal halit akçatepe hülya koçyiğit falan olursa çok makbule geçer) izlemek gibisi yok. eskiden çekilen filmlere bakın mutlu fakir aile ama hep beraberler hep gülüyorlar bide şimdikilere bakın entrika yalan dolan servet ama insanın izleyesi gelmiyor bence bizi paranoyak yapacak bu filmler diziler
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Alıntı:
Hani Adile Naşit ve Münir Özkul ayrılan iki eşi oynuyorlardı (ismi aklıma gelmedi filmin..) Ne güzel filmdi ya!!! İnsanın 'Nerde eski günler?!?!' diye düşünmemesi içten değil.. Hülya Koçyiğit'in yeri ayrıdır zaten bence.. Hele Sarmaşık Gülleri..!!!
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|