![]() |
|
|||||||
| Müzik & TV & Sinema & Tiyatro Beğendiğiniz solistler ve gruplar, önerileriniz, konserler; sahnede ve beyaz perdede olup biten her şeyi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#76 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
nie KIZLAR yurdu acaba
erkekler yurdu olsa onu da kızlar sewerdi herhalde ayrıca öyle 3kişiyle yaşatılmıo bu konu forumda reklam yapmak lazım
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Alıntı:
ayrıca antropolog ve ben bu konuya yeter de artarız bile başkasına gerek yok deeeemişiiiiim
|
|
|
|
#78 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
bence de deme
antropolog bizi sallamıo baksana şaka bi yana dizi kawramı bizim insanımızda ÇOK fazla war ben az izlerim ama öz izlerim belli şeyleri![]() NİP/TUCK başlasa da izlesem
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Alıntı:
Sponge Bob (zalimim, kötüyüm ve bunu başarabilirim/yapabilirim ), CatDog.. falan izlerdim
|
|
|
|
#80 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
spogebob we roboroach
süper ya onlarrrrrrrrr ayrıca nip/tuck tawsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Alıntı:
ama eve gittiğimde.. yurtta televizyonda istediğim bişeyi izlemem biraz zor (bi de devlet yurdu olunca )
|
|
|
|
#82 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
filmdeki replikler, ameliyat sahnelerinde arka fonda çalan harika müzikler, güçlü anlatım ve mekanlar...
tek kelimeyle süper bir dizi. not: dizi eylül ayından itibaren cnbc-e de yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek (bilgi cnbc-e'den umarım bir değişiklik olmaz) |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
filmdeki replikler, ameliyat sahnelerinde arka fonda çalan harika müzikler, güçlü anlatım ve mekanlar...
tek kelimeyle süper bir dizi. not: dizi eylül ayından itibaren cnbc-e de yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek (bilgi cnbc-e'den umarım bir değişiklik olmaz) |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
umarım olur ve dizi daha erken başlar... çünkü sezona gireli neredeyse 4,5-5 ay oldu ve artık başlasın
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
|
24 ve x-files dışında dizi izlemiyorum. onları da tv'den değil dvd'lerinden izliyorum. dvd'den dizi izlemek çok daha keyifli, hem reklam yok hem bir sonraki bölüm için bir hafta beklemek gerekmiyor
mesela rekorum 9 saat aralıksız (sabah 6'ya kadar) 24 izlemek bitirmek için.üstelik cnbc-e yıllar sonra gösteriyor bölümleri. 24'ün beşinci sezonunun izliyorum şu an mesela (amerika ile aynı anda) , cnbc-e'de dördüncü sezon daha yeni başladı. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Üye
|
dizi seyretmiyorum çünkü genelde aynı konular ve saçma geliyor. iyi olsa dahi ben 1 bölüğmü kaçırırsam sinir olurum diye hiç seyretmemeyi tercih ediyorum!
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Forum Üyesi
Adana
İç Mimar
|
haklısın doğru... ama baazen insan bişi düşünmemek istiyor ve dizilere filmlere hatta çizgi filmlere yöneliyor... magazine programlarına yönelmekten daha yararlı olduklarını hatta magazinin yararsız hatta zararlı olduğunu düşünüyorum...
bununla ilgili konu mu açsam
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
uzun zamandır televizyon izlemiyorum.. ama evet özledim televizyon izlemeyi
![]() özellikle de TRT1'de 7 Numara vardı bi zamanlar. 7 üniversiteli arkadaşın hayatları... çoook güzeldi. tekrarlarını bile gülerek/severek izlerdim... keşke tekrar yayınlanmaya başlasa da izleyebilsem....
|
|
|
#89 |
|
Üye
|
şimdi değil ama bizamanlar meşur bi cnbc-e dizisi vardı ally mc beal.ben onabayılırdım yine olsada yine izlesem
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
uzun zaman sonra tekrardan tüm yazılar mesajları teker teker okudum.. özellikle de antropolog, MuRDeRrGirL ve benim yazdıklarımı.. ilk tanışmamız..
okurken arkitera'daki ilk zamanlarıma gittim, antropolog ve MuRDeRrGirL gibi iki birbirinden iyi insanla tanışmam... bi teşekkür yazısı bu aslında; arkitera'ya.. iyi ki varsın, iyi ki burdayım.. iyi ki varsın antropolog... seni tanımak gerçekten çok güzel... bu yüzden interneti seviyorum. yeni insanlarla tanışmayı da.. çünkü antropolog gibi güzel insanlarla tanışma fırsatım oluyor.. burda olmaktan mutluyum (konuya katkı yapiim bari bu arada.. ben televizyon seyretmeyi özledim.. Yedi Numara'yı, Seher Vakti'ni, Sil Baştan'ı, o birbirinden mükemmel Yeşilçam filmlerini...)
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|