![]() |
|
|||||||
| Müzik & TV & Sinema & Tiyatro Beğendiğiniz solistler ve gruplar, önerileriniz, konserler; sahnede ve beyaz perdede olup biten her şeyi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ya bu arada aklıma Özlem Tekin'in oynadığı bi dizi geldi. Kanal D'de yayınlanıyordu o da. 'Sil Baştan'dı ismi... Çok güzel bi diziydi o da (ve o da tıpkı 'Seher Vakti' gibi reyting canavarına yenik düştü)
Özlem Tekin seslendiriyordu jenerik müziğini.. Bence dizi kadar, müzikler de önemli.. Sil Baştan'ın müziği de hoştu.. Netten bulmaya çalıştım (her ne kadar 'korsana hayır' sa da ) ama bulamadım.. Yardım edebilecek olan varsa lütfen bana ulaşsın
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
bence en iyisi hülya koçyiğit ekrem bora ve göksel arsoy un oynadığı sürtük filmidir. baygınım o filme. bu arada adını hatırlayamadığın film neşeli günlerdir.turşucularda diyebiliriz. ama bilmem hatırlarmısınız bir mavi boncuk ve şener şen in süper oyunculuğunda vecihi karakterinin olduğu film. kahkalarla izlediğim ve nerdeyse tüm repliklerini bildiğim filmlerdir. yaşasın eski türk filmleri yaşasın yeşilçam
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Hey Allahım yaa Şu pilot olan değil mi antropolog hatırlattığın için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
BEnce tv le öylesine birleşmek aptalca geliyoo
Bi dursa vede harcadığımız zamanı hesaplasak tv başında (Bizzatki hesapladım ) Ben ne yapıyom ya !!!! sorusunu kendime sormaktan başka bi şecenek gelmiyo aklıma BEn TV vede TV dizilerine Kesinlikle karşıyım Bizleri kendine çekmeye kendiyle birleştirmeye çalışan bi... Hani Bi Şöz vardır :"Herkez 5 dakikalığınada olsa televizyona çıkacaktır."bu söz de tv nin nerelerden nerelere doğru yöneldiğini kapalı olarak vurgulamaktadır bence ... TV böyle şeylerle dolmamalalı vede doldurulmamalı... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
ya türkan şoray ın ediz hun la oynadığı hani gudubet bir sekreterken birden alımlı bir hatuna dönüştüğü filme ne demeli. bence bütün kadınlara örnek teşkil edebilecek bir filmdi. heleki filmin bir repliği vardı bütün kadınlar güzeldir diye. kesinlikle katılıyorum bakımlı olmalıyız hatunlar unutmayın erkeğin göbeklisi ile kimse dalga geçmez ama biz 2 kilo aldıkmı zavallı ucube muamelesi görüyoruz. bıktım bu sistemden
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
(hele anneler..)Benim de aklıma yine Türkan Şoray ve Ediz Hun'un oynadığı bi film geldi. Hani Ediz Hun köyden ayrılıyordu, sonra mesleğinde önemli bi yere gelip, evini, eşini (Türkan Şoray canlandırıyordu) unutuyordu. Sonra Türkan Şoray şehre gidip Ediz Hun'un tekrar aşık olacağı bi kadına çeviriyordu kendini.. (bi müziği vardı filmin -sanırım bi karadeniz türküsü- çok güzeldi) |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
filmin adı güllü
güzel filmdir. sanırım hayatta bazen erkeklere böyle dersler vermek gerek. hiçbi kadın unutulmayı yediremez kendine. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Haklısın antropolog.. Ayrıca filmin ismini hatırlattığın için tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
peki şeyi izledinmi. hülya koçyiğit tarık akan. fakir mutlu bir sevgili iken mahalledeki en yakın arkadaşlarının babası ali şen in ölmesi üzerine kızına kalan büyük servetin cazibesi ile tarık akanı hülya koçyiğit in elinden aldığı ve hülya koçyiğitin pinas adlı bir fabrika kurup erkeğini geri kazandığı filmi bu arada pinas ı resmen fahişelik yaparak kuruyor. pinas ın açılımıda para için namusunu aşkını satanlar... bence çok güzel bir filmdi.
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Biliyorum tabii, bilmez olur muyum.. Hülya Koçyiğit'in yeri ayrıdır demiştim zaten ya. Bu film de bence en güzellerinden bi tanesi (Sarmaşık Gülleri'ni unutmamak gerekir..) (pinas ın açılımının para için 'namusunu aşkını satanlar' olması ayrı bi önem taşıyor ayrıca..) |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
peki emel sayın tarık akan münir özkul halit akçatepe zeki alasya mürrüvet sim metin akpınar ve kemal sunal ın yeşilçam a ayak bastığı figuran olarak yer aldığı ilk film olan yalancı yarim i bilirmisin. kayserili zengin alie tarıkakan ve abi metin serezli ile pazarcı babanın kurutemizlemeci kızı emel sayın.... hatta şarkısıda var emel sayın söyler.. yalancı yalancı yarim sevmiş bulundum seni sevmez olaydım.....
heleki sultan suyuna pikniğe gittikleri ve tarık akan ın emel sayına aşık olduğu sahne çok güzeldi. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
)ilk işim izlemek olucak.. |
|