![]() |
|
|||||||
| Müzik & TV & Sinema & Tiyatro Beğendiğiniz solistler ve gruplar, önerileriniz, konserler; sahnede ve beyaz perdede olup biten her şeyi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#76 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
YERLİ büyük adam küçük aşk vizontele gönül yarası sürü yol Mem u Zin YABANCI akıl oyunları titanic 12 monkeys 6.his mumya şuan aklıma gelenler bunlar şüphesizki aklımıza gelmiyen birbirinden güzel sinemalar vardır ama en çok etkilendiğim bunlardır diyebilirim |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Forum Üyesi
![]() |
şimdilik bu kadar.
Grease
Flashdance Starwars I silense of the lambs Sea of love Sis (z.livaneli) House of ghosts .Jakie . .şimdilik bu kadar. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Forum Üyesi
![]() |
"Godfather" serisi özellikle 1.si kurgusu, müzigi oyunculuklari acisindan gelmis gecmis en iyi filmlerdendir..
Kuzularin Sessizligi Talented Mr. Ripley All About My Mother Amores Perros ve bunun gibi insani bastan asagi sarsan, kurgusuyla, oyunculuuyla herseyiyle bir butun olarak etkileyen birkaç film... |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Fight Club
Star Wars Serisi Amelie Butterfly Effect Hair Amorres Perros A Requiem for a Dream Trainspotting Pulp Fiction Clockwork Orange 2001 A Space Odyssey Dune Yerlilerden; Ağır Roman Propaganda Babam ve Oğlum bir de yeri apayrıdır : Dünyayı Kurtaran Adam! ![]() bu filmlerin müzikleri de (en sonuncusunu bilemiyorum ) arşivimin dinlemekten vazgeçemeyeceğim kısmını oluşturmakta..
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
aklıma her geldiğinde tekrar tekrar seyretmek istediğim tek film amelie.ama ayrıca; amen, piyanist, hayat güzeldir, braveheart, lost in translation, kill bill 1-2 ve unutmadan, uzak.
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Unutmak istediğim filmler ve unutamadıklarım :)
Amelie de benim unutamadığım filmlerden hem de unutmak isteyip de unutamadığım. Hayatımda hiç bu kadar sıkıcı bir film izlemedim derken, geçen gün Kayıp Nişanlı'yı izledim onda da aynı kız oynuyor. Özellikle mi seçiliyor anlamadım güzelim kıza yazık oluyor... Aman haa sakının dedikten sonraaa sevdiklerimi sıralıyorum
![]() Türklerden... Selvi Boylum Al Yazmalım Uçurtmayı Vurmasınlar Babam ve Oğlum Yabancılardan... Ice Age Altıncı His The Others Kill Bill I-II Yeşil Yol Testere Kuzuların Sessizliği Kızıl Ejder Mimar Babam Hayat Güzeldir Melekler Şehri Face Off ..... Sanırım sonu gelmicek bunların ama özetliim; sonunu tahmin edemediğim bütün filmleri çok seviyorum Nedense birçoğu korku/gerilim çıkmış... Belki de daha iyi kurgulanıyor gerilim filmleri..
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Fight Club
![]() uçurtmayı vurmasınlar hafızamda çocukluğumdan kalan bi depreşme ...
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
[quote=oznursayi]lost highway, requiem for a dream,leon, esaretin bedeli ve before the rain en etkilendiğim filmler arasındaydı.
kesinlikle katılıyorum !!!!REQUIREM FOR A DREAM!!!! LEON,ESARETİN BEDELİ......sinema harika........
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Ziyaretçi
|
Turist Ömer Afrika'da filmini hatırlayan yokmu???
|
|
|
|
#85 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
LOST HİGHWAY..bi de DANCER IN THE DARK var tabiii
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Forum Üyesi
![]() |
eskiya ,gönül yarsı , babam ve oglum, bu filimlerde unutulmaz
galiba amerikan varicisiniz
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Üye
![]() |
merhaba
biraz geç oldu ama,yine de yazayım dedim.söylenilen filimlerin hepsini izlemişimdir.hepsi de çok güzel.ama içlerinden biri var ki, o da sürü filmidir. türkiye de feadolizimden kapitalizme geçişi en iyi şekilde gözlemleyen bir film olmuştur.onun dışında emir kustirika,stenly cubric filmleri,fight club,sarhoş atlar zamanı,kaplumbağalarda uçar,içimdeki deniz,evet,vb filmler çoğaltılabilir.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.herkese iyi seyirler.
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Maximus
Bence kesinlikle GLADYATÖR
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Forum Üyesi
![]() |
svlyo ; manolyayı hatırlıyorum ama izlemedim gitmeyi çok istemiştim ama gidememiştim!!!!
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Kodadı Kılıçbalığı,Son Samuray,Çakal,Piyanist...
muhteşem filmlerdi.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|