![]() |
|
|||||||
| Müzik & TV & Sinema & Tiyatro Beğendiğiniz solistler ve gruplar, önerileriniz, konserler; sahnede ve beyaz perdede olup biten her şeyi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#61 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
cast away
fight club kill bill volume 1-2 from to hell the game guguk kuşu soğuk dağ hayatım akıl oyunları alkatraz kuşçucu |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Forum Üyesi
![]() |
before sunsrise
before sunset(sunrise kadar olmasada) uçurtmayı vurmasınlar city of angels eşkıya |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Hiç kimsenn hayatnda TEK güzel fiLm yoktur!!! kendnzi kaNdrmaın!!! şöyLe bi düşündüümde akLma bisürü fiLm geLio etkiLEndiim!!! ama bakıorm da hepnz en beğendiim bu diebiLiosnz!!! ya çok seçicisinz ya da yaLancı!!!!!
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Forum Üyesi
![]() |
aklıma gelen en beğendiğim filmler diye sıralıyım o zmn
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Geçenlerde çok güzel bi film izledim.Roman uyarlamasıymış.Adı:Varoluşun Dayanılmaz Hafifliği.
|
|
|
#66 |
|
Forum Üyesi
![]() |
:(
son izlediğim BABAM VE OĞLUM!!!
unutamıycam galiba
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi...
herkes ağladı ben güldüm ![]() ya da şöyle söyliyim... güldüklerim ağladıklarımın iki katıydı... mutlaka gidin,kaçırılmaması gereken bi film... |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Gittigim son iki film Babam ve Oglum du,Çagan Irmak hakkında söylenecek bisey yok zeten.Onun dısında film festivalinde izledigim ve bir salon dolusu insan olarak büyülendigimiz Being Julia izlenmeli bence.Ayrıca; transpotting ,motosiklet günlügü ,kötü egitim ,Jules and Jim ,Amelie
,Dogville ,Kill Bill ,Konus Onunla ,John Malkovich Olmak ,Kos Lola Kos....ilk aklıma gelenler.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
before sunsrise
requiem for a dream 21grams memento hede hödö.. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
bi film vardı yıllaaar önce izlemiştim.manolya'ydı adı galiba.tom cruise oynuyodu.böyle gökten kurbağalar fln yağıyodu filmin sonunda.
süper filmdi valla.nedenini o zaman da şimdi de bilmiorum ama çok etkilenmiştim benden başka hatırlayan yok mu ya?yoksa film mi çektim ben
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Forum Üyesi
![]() |
o kadar cok varki
big fish, karanlıkta dans, finding neverland, the lord of the rings, before sunrise, old boy, ruhların kaçışı, 21 gram, dövüş klübü ve onlarcası |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Forum Üyesi
![]() |
2001 Uzay Yolculuğu Hiç unutmadığım bir sahnesi vardır yalnız bir kez izledim çocukken ,hafızama kazınmıştır adeta.. Uzay boşluğunda seyreden dikdörtgen kitabeyi andıran bir taş bloğu.
Yıllar sonra gökyüzünde şahit olduğumuz bir olay bu sahnenin aklıma gelmesine sebep olmuştur.Bir yaz veya ilkbahar akşamıydı galiba.Balkona hava almak için çıkan ağabeylerimin heyecanlı seslenişleriyle balkona adeta üşüşmüş ve şu görüntüye sahit olmuştuk.Bir çerçeve düzgünlüğünde büyük bir şekil bulut olması imkan dışı gibi görünüyor(düzgünlüğünden dolayı) uzun bir müddet seyrettik ve ortadan hemen kaybolmadı. İşin ilginç yanı aynı olayı bundan bir iki sene sonra ve hemen hemen aynı koordinatlarda görmüş olmam, o zaman sabahın ilk aydınlandığı vakitlerdi ve uyandığımda pencerenin perdesini gayri ihtiyari aralandırmış ve bu manzara ile karşılaşmıştım. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok hala anlam veremem. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
dövüş klübü
temmuzda(Türk-Alman yapımı) kelebek etkisi testere2 aşkın gücü şeytanın avukatı
|
|
|
#74 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba
beni en çok etkıleyen film YOL filmi bilmem izleyeniniz oldumu ama çok süperdi ayrıca eşkiyanın bikaç sahnesi.......... |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
en son..
babam ve oğlum
gönül yarası bence türk sinemasına kesinlikle sahip çıkılmalı..bizde de güzel film, etkileyici film çekilebiliyomuş ..zaten bu yıllar önce de eşkiyayla ispatlanmıştı |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|