![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Mimar Olmak İstemeden Önce, Kardanadam Olmak İstiyordum
Haberlerde gördüm ve inanamadım. Bu şekilde bir haber başlığı olamaz diye düşündüm içimden. Haberi okuyorsunuz gayet güzel yapılan mağaza tasarımından, yapılacak diğer işlerden bahsediyor Ahmet Bey ama haberin başlığı ve sarfedilen söz ben bu mimara işvermem dedirtecek kadar alaycı. Tabi ki burada suç açıklamayı yapan mimarda değil, gazetelerin herkesi sansasyon yaratmak isteyen ünlü sanmasında.
http://www.arkitera.com/news.php?action=displayNewsItem&ID=11205 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Suc mu?
Mimar olmak istemeden once robot mu olmak istemesi gerekiyordu? Cocuklugundan beri mimar olmak istiyormus, ne var bunda... Saka yapan mimarlara is vermemek gibi bir icgudunuzun olmasi enteresanmis. Bir amaci var mi boyle bir tepkinin merak ediyorum. Herseye kizan huysuz ihtiyarlar gibi davranmanin neye faydasi var onu da bilemiyorum. |
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
garip...
Bu niye bu kadar garibinize gitti anlayamadım.Burada bir laf oyunu yapmış mimarlığa olan aşkının çok öncelere dayandığını göstermek için çocukluğu ifade eder şekilde bu lafı söylemiş.Ben burada abartılacak ya da garipsenecek birşey görmüyorum.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
YARATICI ZEKA ...Tabi mimarın da öyle olması gerekmiyo mu..Tabi mimar adayının da onu anlaması????? Garipsenecek bişey yok yani ..Hoş bi espri...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir sözün arkasından binlerce anlam çıkarılabilir..art niyet aranırsa eğer..ama burda gayet hoş ve zekice bir espri yapılmış..gayet de mantıklı..alaya almak bir yana ben böyle konuşmuş bir mimarı gayet zeki bulurum!!..
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|