![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Staj..
Ben Girne Amerikan Üniversitesi 2.sınıf öğrencisiyim ve İstanbul'da staj yapmak istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
AMV'den ilgi duyacağınız bir mimarlık ofisini seçtikten sonra CV'nizi gönderebilirsiniz.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
biraz daha açıklayıcı olabilirseniz sevinirim..Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
http://amv.arkitera.com/
Buradan mimarlık ofisi beğeniyorsunuz. Sonra onlara bu başvurunuzu yapiyorsunuz.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|