![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
sergi : herzog de meuron
alt üst oldum arkadaşlar. galiba bir daha max kullanmayacağım. biz ayrı bir dünyada mimarlık yapıyoruz.
haus der kunst munichte bi mekan bu buradaki herzog sergisine gittim. 2 saat kadar sürdü gezmem. adamlar benim için idol gibiydi. ama yaptıkları işlere bakınca sadece ufak bir fark var aramızda. biz her zaman en iyiyi yapmak istiyoruz. temiz, etkili, krom-cam...... "bak abi render yaptım nasıl oldu" gibi gerçekçi bir etki yakalamaya çalışıyorum. bu sergide yoktu böyle birşey. adamlar en iyiyi değil en yeniyi yapmaya çalışıyorlar. çalışma teknikleri bir şeyler icat etmek üzerine, cesurlar. malzeme herşey olabilir. yeterki kullanılmamış olsun. anlatması zor. görmek lazım. bu arada benim için hala idoller elveda max. En son lumina tarafından düzenlendi : 24-09-2007 22:46. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
bence de mimarileri çok etkileyici ve heyecanlı... sergiden fotoğraf çekme şansı yakaladıysan ve burada onları paylasabilirsen (veya mail atarsan) çok sevinirim... çünkü gidip görme şansım yok şu an için...
not: ben max'e çoktan elveda dedim ama o benim yakamı bırakmıyor yine de uzak durmak için elimden geleni yapıyorum... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sergide sadece bir bölümden foto çekebildim. orada kimse yoktu.
bu bölüm 4 m yükseklikte, binlerce fotoğrafın duvar kağıdı gibi sıralandığı bir düzenlemeydi. münih stadyumunun yapılışını anlatıyordu. fotoğrafların üst sırasını görmek çok zor oluyordu ve fotoğrafları seçerlerken etkilendikleri herşeyi kullanmışlardı; araba, futbol topu, insan tipleri artık ne akıllarına geldiyse. mekana girince etrafin bir anda bu kadar yoğun görselle kaplanması çok etkileyiciydi. En son lumina tarafından düzenlendi : 24-09-2007 22:49. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|