![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Mimarist dergisi
Selamlar
Mimarist dergisini okuyor musunuz? Yoksa birinden duydum "bedava" diye broşür niyetine alınıp bir kenara atılıyor mu? Bilgisayar ve teknoloji sayfalarına ne diyorsunuz? Yakın zamanda birileri yazı ile ilgili bir karşı yazı göndermiş de oradan en azından bir kaç kişinin okuduğunu öğrendim. Mutlu oldum. Birilerini rahatsız etmiş olsam bile, sakız olan bir konu üzerine rahatsızılığımı ifade edebilmişim birkaç kişiye. Peki ya siz?
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
yönetici
|
bedava mı?
Ben parayla alıyorum. Bedava olduğundan haberim yok... Parayla alınınca haliylen okunuyor tabiii
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
eğer
mimarlar odası üyesi iseniz ve düzenli olara aidat ödüyorsanız sanırım bedava.
ama diğer yönüyle satışların iyi gittiğini de bir kere işitmiştim ama hala yorum yok genel kitleden
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
yönetici
|
üyelere ücretsiz
Derginin içinde de üyelere ücretsiz gönderildiği yazıyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|